Mercedes AMG GT: Egenskaber

Mercedes AMG GT: Egenskaber
Mercedes AMG GT: Egenskaber

Video: Mercedes AMG GT: Egenskaber

Video: Mercedes AMG GT: Egenskaber
Video: Mercedes-AMG GT Black Series. Шах и мат Lamborghini и Porsche? 2024, Juli
Anonim

Den første Mercedes var en racerbil. Dens nyeste efterfølger bærer en strålende arv i dag: med lanceringen af den nye Mercedes-AMG GT debuterer Mercedes-Benz sportsmærket i et nyt high-end sportsbilsegment. GT er allerede den anden sportsvogn, der er fuldt udviklet af Mercedes-AMG.

Mercedes AMG GT: egenskaber
Mercedes AMG GT: egenskaber

Et front-midt-motorlayout med adskilte drivenheder og intelligent brug af lette aluminiumsstrukturer er nøglen til den lyseste følelse af sporty dynamik.

AMG's sportslige dynamik understreges også af den nyudviklede AMG V8 biturbo-motor med 4,0 l slagvolumen, der produceres i Affalterbach i henhold til "One man, one engine" -princippet. Der, ved AMG Engine Manufactory, samler højtuddannede motorsamlere manuelt drivlinerne til de strengeste kvalitetsstandarder, som det fremgår af AMG-typeskiltet på motoren med underskrift fra den mekaniker, der monterede den.

Det er den første drivlinje til en sportsvogn, der har turboladere placeret inde i en camber (“hot V-cam”) og et tørt sumpsmøresystem. Det tilbydes i to forskellige effektklasser: 340 kW (462 hk) til GT og 375 kW (510 hk) til GT S.

Den nye GT kombinerer høj dynamik og førsteklasses ydeevne på racerbanen med høj hverdags praktisk og økonomisk, hvilket sætter nye standarder i dette segment. Samtidig bliver denne to-personers bil takket være et praktisk bagagerumslåg, velgennemtænkt bagagerum, høj komfort ved langdistancerejser og et omfattende arsenal af Mercedes-Benz Intelligent Drive-hjælpesystemer, en enkel, praktisk og pålidelig ledsager til bilisten i hverdagen.

Anbefalede: