Sådan Tilsluttes En LED-strip

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En LED-strip
Sådan Tilsluttes En LED-strip

Video: Sådan Tilsluttes En LED-strip

Video: Sådan Tilsluttes En LED-strip
Video: Светодиодная лента Руководство по установке контроллера RGB, шаг за шагом, светодиодные ленты amazon, светодиодные ленты 2024, Juli
Anonim

LED-baggrundsbelysning bruges aktivt i moderne design. LED-strips bruges på forskellige områder. F.eks. Bruges LED'er til indretning af lokaler og bygninger. Butiksvinduer er også oplyst med LED-lamper, og biler bruger også LED-strips. Lave omkostninger, brugervenlighed og nem installation har gjort LED'er udbredt.

En, to, tre, regnbue - brænd
En, to, tre, regnbue - brænd

Nødvendig

  • - LED Strip Light
  • - strømforsyning
  • - saks
  • - loddekolbe

Instruktioner

Trin 1

I begyndelsen skal du beslutte dig for installationsstedet for LED-stripen og beregne dens fremtidige længde. Det er bydende nødvendigt at huske, at LED-strimlen kan skæres med flere intervaller (for eksempel kan SMD 3528 Q60-strimlen skæres hver 5. cm), så dette skal tages med i beregningen.

Trin 2

Det næste trin er valg af strømforsyning. Strømkilden skal strengt svare til båndets deklarerede effekt. Når du vælger en blok, er det bedst at konsultere en professionel konsulent for ikke at begå en fejl.

Trin 3

Når alle komponenter er købt, skal du klargøre overfladen til montering af båndet. Installationsstedet affedtes grundigt (for eksempel med alkohol). Det er bedre, hvis overfladen er solid (for at undgå beskadigelse af farvekortet). Hvis båndet skal monteres på et metal eller en anden ledende overflade, skal båndet isoleres.

Trin 4

Hvis båndet ikke behøver at blive skåret, kan du straks fortsætte med installationen. LED-strimlerne har et klæbende lag på bagsiden. Ved hjælp af dette klæbende lag installeres båndet. Den beskyttende belægning fjernes, og båndet presses mod overfladen.

Trin 5

Det sidste trin vil være at forbinde båndet til strømforsyningen og controlleren, som er lavet af ledninger fra båndet. Hver ledning har sin egen betegnelse på det ledende spor, R, G, B og V +, og er tilsluttet henholdsvis polaritet til 4 indgange på controlleren R, G, B, V +. Strømforsyningsenheden er forbundet til 220V netværk med to ledninger til L + og N-stikkene. Tilslut derefter "+" på strømforsyningen til henholdsvis "+" på controlleren og "-" til "-". spændingens polaritet må ikke forveksles - dette kan føre til udstyrsfejl og beskadigelse af båndet.

Anbefalede: