Model "Nissan-Sirena": Tekniske Egenskaber

Indholdsfortegnelse:

Model "Nissan-Sirena": Tekniske Egenskaber
Model "Nissan-Sirena": Tekniske Egenskaber

Video: Model "Nissan-Sirena": Tekniske Egenskaber

Video: Model
Video: NISSAN SERENA E-POWER⚡️100 КВТ ДИНАМИКИ💥ОБОШЕЛ ВСЕХ!?🤔 2024, September
Anonim

Nissan Serena minivan er en otte-personers bil med gode tekniske egenskaber, et rummeligt interiør, et stort bagagerum og ret rigt udstyr.

Model
Model

Nissan Serena er en minibus med otte personer, der første gang dukkede op i 1991. I 1999 gik bilen igennem en generationsskifte, den anden generation blev introduceret på markedet indtil 2005. På samme tid dukkede den tredje generation Serena op, hvis produktion stadig er i gang. Køretøjet er beregnet til det japanske hjemmemarked.

Nissan Serena Specifikationer

Den fem-dørs Nissan Serena er en klassisk minivan med en otte-sæders kabineindretning. Køretøjets længde er 4685 mm, bredde - 1695 mm, højde - 1865 mm. Sirena har en afstand på 2860 mm mellem for- og bagakslerne og 160 mm fra bunden til vejen. I køreklar stand vejer bilen fra 1600 til 1690 kg afhængigt af konfigurationen, og bruttovægten er 2040 - 2130 kg.

Nissan Serena minivan er ikke kun i stand til at tage ombord otte personer, men har også en stor anstændig mængde bagage - bagagerummet er 680 liter, men det kan øges betydeligt ved at folde sæderne i det andet og tredje rækker.

Bilen er udstyret med uafhængig fjederophæng foran og semi-uafhængig torsionsstangsophæng bagpå. Ventilerede skivebremser er installeret på forhjulene og skivebremser på baghjulene.

Nissan Serena-motorer

Nissan Serena minivan er udstyret med to naturligt opsugede benzinmotorer med et tværgående arrangement foran. Den første er en 2,0-liters firecylindret enhed, der producerer 144 hestekræfter ved 5600 omdr./min. Og 207 Nm drejningsmoment, der er tilgængelig ved 4400 omdr./min. Motoren er kombineret med et kontinuerligt variabelt CVT og firehjulstræk. I en kombineret cyklus har en minivan brug for et gennemsnit på 7 liter brændstof pr. 100 kilometer.

Den anden er en firecylindret motor med et arbejdsvolumen på to liter, der producerer 147 hestekræfter ved 5600 omdr./min. Og 210 Nm med maksimalt drejningsmoment ved 4400 omdr./min. Motoren fungerer sammen med et trinløst CVT og forhjulstræk.

Nissan Serena minivan er en god familiebil, der ikke er blevet officielt solgt eller solgt på det russiske marked, men du kan stadig finde den på vejene i Rusland. Bilen produceres på det japanske fabrik Nissan med højrestyring. "Sirena" er en pålidelig, rummelig og moderat kraftig bil med et rummeligt interiør og stort bagagerum.

Anbefalede: