Sådan Udskiftes Peugeot 406 Pærer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes Peugeot 406 Pærer
Sådan Udskiftes Peugeot 406 Pærer

Video: Sådan Udskiftes Peugeot 406 Pærer

Video: Sådan Udskiftes Peugeot 406 Pærer
Video: Sådan udskifter du Stabilisatorstag for på PEUGEOT 406 GUIDE | AUTODOC 2024, Juli
Anonim

Peugeot 406 er fortsat efterspurgt og er fortsat førende blandt D-klasse køretøjer på vores marked. Som enhver bil har Peugeot 406 en række individuelle egenskaber, der skal tages i betragtning ved service, for eksempel ved udskiftning af eksterne lyspærer.

Sådan udskiftes Peugeot 406 pærer
Sådan udskiftes Peugeot 406 pærer

Instruktioner

Trin 1

Inden du udskifter eksterne pærer, skal du kontrollere, om sikringen og det elektriske kredsløb er funktionsdygtige. Rør ikke ved lampens glaspære med dine hænder, da et fingeraftryk, der er anbragt på reflektoren, forringer belysningen. Hvis der alligevel stadig er pletter på grund af uforsigtighed, skal du fjerne dem med en fnugfri klud fugtet med alkohol. Vælg nye lamper af samme type som dem, du udskifter.

Trin 2

For at udskifte forlygtepæren skal du løsne beslaget fra beslaget og fjerne bagdækslet. Frakobl det elektriske stik fra bagsiden af glødelampen. Klem fjederbeslagene, der bruges til at fastgøre pæren, fold dem til siden og fjern sidstnævnte.

Trin 3

Installer den nye pære, så forlygternes riller flugter med fremspringene på soklen. Fastgør det med fjederklip. Tilslut det elektriske stik igen, og sæt forlygtsdækslet på igen.

Trin 4

For at udskifte tågelygtepærerne skal du støtte køretøjets hævede front til stativet. Skru skruerne ud, og fjern plastikskærmen, der er placeret direkte under tågelygten. Frakobl det elektriske stik, og fjern tågelygten, når du løsner monteringsbeslaget.

Trin 5

Løsn fjederklemmen på forlygten, og fjern reflektoren fra huset. Afbryd det elektriske stik. Fjern pæren efter at have klemt fastgørelsesfjederen. Når du installerer en ny pære, skal du matche fremspringene på stikket med rillerne i forlygten. Fastgøres med et fjederklips. Saml igen i omvendt rækkefølge.

Trin 6

Når du udskifter den forreste blinklyspære, skal du fjerne beskyttelsesdækslet fra batteriet. Drej pæreholderen mod uret, og fjern den fra bagsiden af blinklyset. For at fjerne lampen fra stikkontakten skal du skubbe den ned og i denne position dreje den med eller mod uret. Installer i omvendt rækkefølge for fjernelse.

Trin 7

For at udskifte baglygten skal du skrue skruerne bag på bagagerummet ud. Efter fjernelse af bageste bagagerumsbeklædning skal du fjerne clipsene og fjerne polstringen. For at få adgang til venstre lampe på nogle modeller skal du skrue stikket ud, fjerne opbevaringsrummet og skrue sidekufferten ud til siden.

Trin 8

Når du har frigjort låsen, skal du fjerne patronen med pæren fra baglygten. Klik på den og drej den for at fjerne den fra borepatronen. Installer i omvendt rækkefølge.

Anbefalede: