Sådan Ringer Du På Starteren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ringer Du På Starteren
Sådan Ringer Du På Starteren

Video: Sådan Ringer Du På Starteren

Video: Sådan Ringer Du På Starteren
Video: SÅDAN RINGER DU OP PÅ ET STILLINGSOPSLAG 2024, September
Anonim

Når starteren ikke svinger en fungerende motor op, og batteriet er i orden, ligger problemet i starteren. Hvis det ikke virker, skal du kontrollere dets funktionsevne - trækkraftrelæet kan skyldes. Kontroller startmotoren, og hvis den fungerer, skal du kontrollere børsterne.

Sådan ringer du til starteren
Sådan ringer du til starteren

Er det nødvendigt

skruetrækker, ledninger med lav modstand, skruestik, 12V lampe

Instruktioner

Trin 1

Fjern starteren, og fastgør den forsigtigt for ikke at beskadige enheden. Tag to ledninger med lav modstand (ledningerne er perfekte til opladning af batteriet eller "belysning" med clips) og tilslut dem til den nederste terminal og starthuset. Tilslut ledningen fra henholdsvis kroppen til batteriets positive og negative poler. Hvis det virker, fungerer det ved at begynde at dreje. I dette tilfælde skal du kontrollere og om nødvendigt udskifte trækrelæet.

Trin 2

Hvis starteren ikke roterer, skal du kontrollere startviklingerne og dens børster. Løft de uisolerede børster, frakobl shuntspoleledningen fra den uisolerede børsteholder, fjern de isolerede børsteholdere ved at skrue monteringsskruerne af. Tag en 12V pære på to ledninger og tilslut til startlegemet og viklingskabel. Hvis den lyser op, bryder viklingen ikke sig til jorden. I dette tilfælde skal starteren være tilsluttet batteriet. Kontroller armaturet for drejning til drejning på et specielt stativ. Hvis du lugter af brændt isolering under demontering, skal du installere en ny starter uden at bruge penge på diagnostik.

Trin 3

Hvis viklingerne er intakte, ligger problemet i startbørsterne. Kontroller deres integritet med den samme pære, før ledningerne til den isolerede børsteholder og jorden. Bare udskift disse dele, og enheden fungerer normalt.

Trin 4

I tilfælde af at starteren tænder, men ikke tænder motoren, ligger problemet i bendix. Fjern den og installer en ny. Hvis starteren drejer hårdt, og lamperne på instrumentbrættet og forlygterne slukker, betyder det, at starteren "overtager". I dette tilfælde skal du bare kontrollere alle kontakter samt spændingen fra batteriet. Fjern alt starter, hvis alt er i orden. Der er sandsynligvis for meget friktion mellem dens dele. For at løse dette skal du skifte bøsningerne. Dette er også et af tegnene på sammenbrud i startviklingen. Hvordan man kontrollerer dem blev beskrevet ovenfor.

Anbefalede: