Sådan Styres Hastigheden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Styres Hastigheden
Sådan Styres Hastigheden

Video: Sådan Styres Hastigheden

Video: Sådan Styres Hastigheden
Video: Топливная система Scania PDE устройство и работа. 2024, Juni
Anonim

Ifølge statistikker opstår de fleste bilulykker (trafikulykker med dødsfald) på grund af fejl hos chauffører, der ikke overholder kravene i vejtrafikregulativerne med hensyn til overholdelse af den etablerede hastighedsordning for motorkøretøjer.

Sådan styres hastigheden
Sådan styres hastigheden

Er det nødvendigt

Fartpilot

Instruktioner

Trin 1

Uforsigtigheden i denne kategori af civile skubbede ingeniører til at udvikle en sådan intelligent enhed som fartpilot, som for nylig er udstyret med næsten alle motorkøretøjer.

Trin 2

I virkeligheden har passiv fartpilot avancerede funktioner, som køretøjsejeren undertiden ikke er opmærksom på. For eksempel, når en bil kører med en hastighed, der overstiger 40 km / t, bliver det muligt at overføre styringen af bilen til den. Denne begrænsning blev indført for at blokere automatisering under en tur rundt i byen.

Trin 3

Kontroltasterne for det specificerede udstyr er som regel placeret på frontpanelet i kabinen eller på multifunktionsrattet. For at aktivere kontroltilstanden er det nok at trykke på "SET" -tasten, mens du kører på en hastighed på for eksempel 90 km / t.

Trin 4

Efter at have trykket på den angivne knap overføres overvågningen af bilens hastighedsgrænse til fartpiloten, som uanset terrænet, hvor vejen er lagt, vil give betingelser for dynamisk bevægelse inden for et givet område.

Trin 5

For at slukke for automatiseringen og skifte til den "manuelle" kontrol af maskinen er der en "OFF" -tast. Fartpiloten er også låst, efter at føreren har trykket på bremsen eller koblingspedalen.

Anbefalede: