Sådan Starter Du I Frost

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du I Frost
Sådan Starter Du I Frost

Video: Sådan Starter Du I Frost

Video: Sådan Starter Du I Frost
Video: Agrohoroskop til skæring og rodning af stiklinger i oktober 2021 Plus en måde at rodfæste i efteråre 2024, Juni
Anonim

Vinter er hovedpine for mange bilejere. I kulden nægter bilen ofte at starte og ønsker slet ikke at køre. Du kan besejre den hårdnakkede jernhest ved hjælp af nogle teknikker.

Sådan starter du i frost
Sådan starter du i frost

Instruktioner

Trin 1

Uden at starte motoren skal du tænde fjernlyset i 10 sekunder eller i 1,5 minutter - nærlyset for at varme batteriet op. Derefter skal du trykke på koblingspedalen (på maskiner med manuel transmission skal du frakoble alle elektriske apparater i det indbyggede netværk). På maskiner med en injektor behøver man ikke røre ved gaspedalen. Og på biler med karburator skal du bruge en sugning eller starte bilen uden en sugning med gaspedalen helt nedtrykket.

Trin 2

Når du har tændt tændingen, skal du vente lidt på, at systemet begynder at pumpe benzin, og først derefter kan du starte bilmotoren. Efter start af motoren skal du frigøre koblingspedalen (gearkassen skal være i neutral). Ellers skal starteren ud over motoren rotere akslerne og skiverne i kassen, som er fyldt med tyk, frossen olie, hvilket vil føre til yderligere vanskeligheder.

Trin 3

Efter tre forsøg på at starte motoren skal du stoppe med at prøve og give tid til batteriet kan komme sig. Hvis det efter det 9. forsøg på at starte bilen ikke var muligt, skal batteriet oplades. I dette tilfælde kan du bruge en bil - "donor". Brug ledninger fra en bil med et opladet batteri, og tilslut dem til terminalerne på din bil, og glem ikke at holde polariteten. Men i denne operation er der en vis risiko for at skade det elektroniske system på begge køretøjer. Se altid brugsanvisningen til det pågældende køretøj.

Trin 4

En bil med manuel gearkasse kan også startes ved bugsering. Dette er dog en af de værste metoder, der kan rådes. Når du prøver at starte bilen fra trækket, er tandremmen ofte revet. Hvis du skal starte fra en slæbebåd, skal du ikke accelerere bilen mere end 20 km / t.

Anbefalede: