Sådan Starter Du En Audi I Frost

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du En Audi I Frost
Sådan Starter Du En Audi I Frost

Video: Sådan Starter Du En Audi I Frost

Video: Sådan Starter Du En Audi I Frost
Video: Стартер автомобиля не работает. В чём причина? Полезный совет от АВТО электрика. 2024, September
Anonim

Det sker ofte, at bilen i det mest uhensigtsmæssige øjeblik ikke starter. Dette betyder slet ikke, at du skal ringe til en gaffeltruck og tage bilen til en bilservice. Du kan starte en Audi alene. Der er ingen vanskeligheder i dette.

Sådan starter du en Audi i frost
Sådan starter du en Audi i frost

Instruktioner

Trin 1

Vejrforholdene er barske i Rusland. Ofte er der svær frost om natten. Dette afspejles i køretøjets tilstand. Intet seriøst, men stadig på grund af dette kan stearinlysene blive olieagtige, hvorefter de ikke giver en gnist, og som et resultat af hvad der sker, starter bilen ikke. Ikke panikke. Den første ting at gøre er at åbne hætten og fjerne rørene fra tændrørene. Mest sandsynligt vil du straks se, hvordan olien bogstaveligt talt strømmer. Skru lysene af og tør alt tørt der.

Trin 2

Dernæst skal du tørre stearinlysene, indtil de skinner og tørrer over ilden, ellers forværres de, og du bliver nødt til at købe nye. Så snart du klarer opgaven, skal du fortsætte med at rense hullet, som skal være 1-2 millimeter. I samme rækkefølge, som de fik det, skrues stearinlysene tilbage på plads og sættes rør på dem.

Trin 3

Hvis stearinlysene i din bil ikke er olieret, ligger sagen i batteriet. Mest sandsynligt satte han sig ned og har brug for en genopladning. Fjern terminalerne, og bed en forbipasserende om at oplade fra sin bil. Hvis der ikke er nogen biler i nærheden, så bed forbipasserende om at skubbe dig. Da der ikke er nok batteristrøm til at starte bilen, skal du gøre det manuelt. Lad din Audi skubbe, og du, der tidligere har presset koblingen ud, drejer nøglen i tændingen og skifter til andet gear, bilen starter. Sluk bare ikke for motoren, ellers stopper den, og du kommer ikke nogen steder.

Trin 4

Det sker, at batteriet er så lavt, at det er umuligt at starte bilen manuelt. Dette betyder, at du bliver nødt til at fjerne det og tage det til nærmeste bilservice og genoplade det. Der er ingen anden måde at starte en Audi på.

Anbefalede: