Hvordan Man Laver Toning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Toning
Hvordan Man Laver Toning

Video: Hvordan Man Laver Toning

Video: Hvordan Man Laver Toning
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2024, September
Anonim

Tonede vinduer i bilen slipper solens stråler ind i kabinen mindre, og som et resultat opvarmes genstandene i kabinen mindre. Også tonet glas forstyrrer udsigten til kabinen fra gaden, hvorved objekter inde i bilen ikke tiltrækker tyve. Hvis du vil beskytte dig mod nysgerrige øjne, så hjælper toning dig med dette. En tonet bil ser pænere ud.

Hvordan man laver toning
Hvordan man laver toning

Nødvendig

  • - farvetone
  • - gummispatel (spatel)
  • - 1,5 liters sprøjteflaske til vand
  • - kniv (skarp kniv)
  • - lineal (mønster);
  • - industriel hårtørrer (for at fjerne bobler og rynker på buet glas)
  • - skummiddel (shampoo, flydende sæbe)
  • - Scotch;
  • - tør klud.

Instruktioner

Trin 1

Filmen skal vælges efter dine behov og i overensstemmelse med lovgivningen om farvetone. Brug ikke billig farvetone, den falmer eller flager hurtigt af. Arbejd i et støvfrit miljø. Hvis nødvendigt, fugt gulvet på arbejdsstedet med filmen.

Trin 2

Toning i en bilforhandler koster fra 2000 rubler. I sig selv kan det koste dig 400 rubler og flere timers tid. For at gøre dette har du brug for lyst og opfindsomhed.

Trin 3

Demonter og fjern glasset fra køretøjet. Anbring glasset på et bredt, fladt område. Hæld vand i en flaske og tilsæt 4-6 dråber skummiddel. Rengør glassets inderside grundigt for snavs og støv. Hvis det gamle tape er sat fast, skal du fjerne det forsigtigt med en kniv eller kniv.

Trin 4

Find den klæbende side af filmen, og fastgør den til glasset. Skær omridset ud med et indryk på 2-3 cm fra den ønskede størrelse. Fastgør de nederste to hjørner af filmen med stykker tape til bordet. Begynd forsigtigt at fjerne det gennemsigtige lag af filmen. Sprøjt tonefilmen rigeligt med sæbevand.

Trin 5

Anbring halvdelen af filmen på glasset og fjern det klare lag fuldstændigt ved at trække båndet af. Sørg for, at filmen og glasset altid er våde. Ret filmen mod glasset.

Trin 6

Brug en gummispatel til at skubbe væsken ud under filmen. Start fra midten til kanten af glasset. Sørg for, at filmen er fri for blærer. Vær forsigtig. Brug om nødvendigt en tør klud.

Trin 7

Tør glasset med en hårtørrer. Brug en kniv eller barbermaskine til at afskære den overskydende film ved hjælp af en lineal (måler). Installer glasset på køretøjet. Det anbefales at åbne glasset efter 24 timer.

Anbefalede: