Hvordan Man Laver En Trailer Til En Walk-behind Traktor

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Trailer Til En Walk-behind Traktor
Hvordan Man Laver En Trailer Til En Walk-behind Traktor

Video: Hvordan Man Laver En Trailer Til En Walk-behind Traktor

Video: Hvordan Man Laver En Trailer Til En Walk-behind Traktor
Video: Крепление хозяйственного прицепа к мотоблоку 2024, September
Anonim

En bakketraktor i husstanden er sådan en nyttig ting, at det nogle gange endda er vanskeligt med det samme at forestille sig alle dets muligheder. For eksempel, hvis du laver en anhænger til en bageste traktor, kan du bruge den til at transportere ganske betydelige belastninger over lange afstande.

Hvordan man laver en trailer til en walk-behind traktor
Hvordan man laver en trailer til en walk-behind traktor

Er det nødvendigt

  • - rektangulært rør 60x30 mm
  • - firkantet rør 25x25 mm
  • - fjedre og hjul fra Moskvich-412 bilen;
  • - kanal nr. 5;
  • - duraluminark 2 mm;
  • - ark 0,8 mm;
  • - fastgørelseselementer
  • - svejsemaskine og elektroder
  • - kværn
  • - stiksav til metal;
  • - skruetrækker og andet værktøj.

Instruktioner

Trin 1

Gør anhængerrammen på linje med karrosseriristen. Skær to bjælker fra rektangulære rør 60x30 mm og to gennemkørsler (forreste og bageste tværelementer) fra et firkantet stålrør 25x25 mm. Svejs dem sammen og fastgør med fem tværstænger for at danne et platformgitter. Bemærk: tvær- og tværorganerne skal danne små afsætningsmuligheder i forhold til sidemedlemmerne.

Trin 2

Svejs langsgående rør til enderne af udløbene på rammens sider, hvorpå der igen installeres fire stativer. Svej de øverste stropper fast på stolperne fra det samme firkantede rør 25x25 mm.

Trin 3

Gør forsiden og bagsiden hængslet for at kunne transportere lange laster på den bageste traktorvogn. For at gøre dette skal du udføre deres rammer separat fra den generelle ramme.

Trin 4

Luk platformens grill med et 2 mm tykt duraluminark, skru det ind med M5 forsænkede skruer. Til siderne kan du bruge et tyndere ark, f.eks. 0,8 mm. Svej sidekappen fast til stolperne og stropperne punktvis.

Trin 5

Svej brobjælken fra to identiske sektioner af kanal nr. 5, og indsæt dem i hinanden. Fastgør to hjulaksler til enden af en af dem. Luk hullerne mellem kanalerne og aksen med strimler skåret fra stålpladen.

Trin 6

Tag fjedrene og hjulene til traileren fra Moskvich-412-bilen, brug fjedrene til at forbinde bjælken til rammens sidestykker. I midten svejses dem fast til bjælken med trappestiger, og fastgør enderne til bjælkerne og lægger den ene på øreringens akse og den anden på beslagets akse.

Trin 7

Lav et dobbeltbjælke trækstang fra et rør med et tværsnit på 60x30 mm, og svejse bagenden til forenden af sideelementerne med en overlapning på mindst 200 mm. Dock de forreste ender af bjælkerne og svejses fast til trækkrogets krop.

Trin 8

Hvis det er muligt, skal du installere bremser, signalanordninger - sidebelysning, blinklys, bremselys på en hjemmelavet trailer til en bageste traktor for at gøre kørslen på vejen sikrere.

Anbefalede: