Hvordan Man Laver En Trailer Til En Bil

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Trailer Til En Bil
Hvordan Man Laver En Trailer Til En Bil

Video: Hvordan Man Laver En Trailer Til En Bil

Video: Hvordan Man Laver En Trailer Til En Bil
Video: Montering af trailer 2024, Juni
Anonim

En lille trailer kan være en stor hjælp for en bilist. Det er praktisk at bære belastninger på den, der ikke passer i kabinen eller bagagerummet i størrelse. Et stort antal trailere af en lang række modeller præsenteres på markedet i dag. Men i nogle tilfælde er det mere bekvemt ikke at købe en færdiglavet struktur, men at gøre den i overensstemmelse med dine krav til kapacitet og brugervenlighed.

Hvordan man laver en trailer til en bil
Hvordan man laver en trailer til en bil

Er det nødvendigt

  • - stålkanal;
  • - stålplader;
  • - krydsfiner
  • - aluminiumsrør;
  • - undervogn
  • - hjul
  • - elektrisk udstyr;
  • - materiale til forteltet
  • - værktøj til at arbejde med metal
  • - fastgørelseselementer
  • - svejsemaskine.

Instruktioner

Trin 1

Lav en liste over hovedkomponenter og dele af traileren. Det skal omfatte en ramme med trækstang, en krop, en ophængning, en bremseanordning, et træk, buer, et fortelt, et advarselslyssystem og elektrisk udstyr.

Trin 2

Tegn et diagram af træk. Vis på tegningen de lineære dimensioner og den relative placering af traileren. Det er praktisk at lave en tegning i tre fremskrivninger. Brug det genererede billede, når strukturen samles

Trin 3

Gør traileren til rektangulær. Brug en stålkanal med en sektion på 25x50 mm til sin fremstilling. Fastgør bugseringskoblingen til forenden af sidestykker. Placer støddæmperbeslagene på det midterste tværelement. Du skal også bruge beslag for at fastgøre kofangeren til det bageste tværelement.

Trin 4

Svejse påhængskøretøjet af stålplade med en tykkelse på mindst 0,6 mm. Forstær ribbenene og den øverste del af kroppen med stålhjørner. Fra tykt krydsfiner skal du gøre undersiden af kroppen til rammens størrelse og forstærke den med metalstrimler. I den øverste del af siderne skal der være åbninger til installation af buer og kroge, gennem hvilke forteltet fastgøres.

Trin 5

Til fremstilling af chassiset skal du bruge affjedringen (forakslen) taget fra en gammel motorcykel. Tag også hjulene til traileren fra klapvognen af SZD-typen. Fuldfør torsionsstangsophænget med fjederhydrauliske støddæmpere fra Ural-motorcyklen.

Trin 6

Tag standardophænget, der er installeret på traktorer. Fastgør trækhuset til trækstangen på en fleksibel måde, ikke stift. Dette gør det muligt at overføre den inertiakraft, der genereres under bremsning, til de hydrauliske bremser.

Trin 7

Udstyr traileren med et passivt bremsesystem. Det øger sikkerheden betydeligt, når du trækker på bjergveje og lange nedkørsler. Juster bremserne, så hjulene ikke blokerer i tilfælde af nødbremsning.

Trin 8

Fuldfør installationen af traileren med den elektriske installation. Udfør ledningerne i et diagram med en linje. Tilslut alle nødvendige belysningsenheder (retningsviserblink, bremselys, sidelygter) til køretøjets indbyggede netværk. Udstyr trailerens sider med reflekser.

Anbefalede: