Hvordan Man Laver Buer Til En Bil

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Buer Til En Bil
Hvordan Man Laver Buer Til En Bil

Video: Hvordan Man Laver Buer Til En Bil

Video: Hvordan Man Laver Buer Til En Bil
Video: Hvordan man laver en kørende bil i minecraft 2024, September
Anonim

Traditionen med at dekorere et bryllupskortage med bånd og buer stammer fra Europa. I oldtiden blev bruden ledsaget til kirken af en gruppe drenge med såkaldte ikke-kristne buer på ærmerne, som ifølge legenden blev betragtet som en garanti for et lykkeligt ægteskab og en talisman mod intriger af mørke kræfter.

Hvordan man laver buer til en bil
Hvordan man laver buer til en bil

Er det nødvendigt

nylonbånd, en nål og tråd, et nøgle af gummi

Instruktioner

Trin 1

I dag er bureauer, der leverer bryllupsydelser, klar til at tilbyde den mest udsøgte dekoration af bryllupskonvojebiler. Men hvis du har god smag, rig fantasi og passende færdigheder, er det meget muligt at dekorere bilen med dine egne hænder. Buer i dette tilfælde vil være en elegant tilføjelse til andet tilbehør til bryllupsbiler - ringe, bånd, bolde og blomster. For at lave buer skal du bruge nylonbånd, en nål og tråd, et nøgle af gummi, et strygejern og en symaskine.

Trin 2

Skær først 10 cm af båndet, fold det halvt med kanterne vendt mod hinanden og stryg det. Sy derefter båndet ned i midten ved hjælp af en tråd og en nål. Lav samlingerne, sy dem tæt, og resultatet bliver en smuk bue. Naturligvis vil større buer kræve matchende bånd.

Trin 3

Buerne skal sys på båndene i en afstand på ca. 20 cm fra kanterne med forventning om, at kantene på båndet fastgøres til bilens bund. Buer på bakspejle ser meget elegante ud. Buer på håndtagene og sidevinduerne på escortbiler vil være en fantastisk tilføjelse til den festlige udsmykning.

Trin 4

Kølergitter er normalt dekoreret med store buer med blomster. Det er meget vigtigt at matche farverne korrekt. På mørke biler ser buer af lyse nuancer spektakulære ud på grund af kontrastspil. Den hvide farve på buer og bånd giver hele processionen en festlig højtidelighed. Udover hvid findes blød lilla, rød, pistacie, turkis og andre pastellfarver ofte ved bryllupper.

Trin 5

Her er blot nogle få muligheder for at bruge buer til at dekorere bryllupsbiler: en stor hvid sløjfe med en rød rose i midten på bagagerummet; bue med hvide liljer og roser på hætten; en stor sløjfe lavet af gyldent stof på motorhjelmen på hovedbilen; en lignende bue på hætten på brudens bil osv.

Anbefalede: