Sådan Starter Du En Tuareg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du En Tuareg
Sådan Starter Du En Tuareg

Video: Sådan Starter Du En Tuareg

Video: Sådan Starter Du En Tuareg
Video: 🔥Как снять стартер WOLSVAGEN TOUAREG 2.5 ДИЗЕЛЬ🔥 2024, Juli
Anonim

Med starten på koldt vejr står mange bilejere over for det samme problem - bilen starter ikke. Enhver bil, inklusive sådanne pålidelige som "Taureg", er modtagelige for denne ulejlighed. Der kan være mange forskellige grunde til, at bilen ikke starter, men der er også de vigtigste, de mest almindelige.

Sådan starter du
Sådan starter du

Instruktioner

Trin 1

Batteriet er lavt. Det er ret simpelt at identificere denne årsag. Sæt nøglen i tændingen, og drej den uden at starte bilen. Prøv at tænde forlygterne og skift mellem fjernlys og nærlys. Se på målerne på instrumentbrættet. Hvis de knap lyser, og forlygterne er svage, er batteriet sandsynligvis dødt. I dette tilfælde kan du "tænde" fra en anden bil eller udskifte batteriet. Hvis elektronikken slet ikke tænder, kan batteripolerne oxideres. I dette tilfælde skal de rengøres med fint sandpapir og fastgøres igen.

Trin 2

Stearinlys oversvømmes Dette er et af de mest almindelige problemer. Hvis du har forsøgt at starte din bil længe nok, er chancerne for, at du rammer den. Der er 4 stearinlys i Tuareg, som let kan fjernes ved hjælp af en speciel nøgle. Når du har frakoblet løkkerne fra lyset, skal du sætte nøglen på det, indtil det stopper, sæt en skruetrækker i nøglehullet og skru den beskadigede del ud. Derefter skal lysene antændes og tørres på et batteri eller komfur. Det tager cirka 20-30 minutter. Så kan du skrue dem tilbage. For at undgå dette problem skal du forberede bilen på vinteren på forhånd ved at installere nye firestiftede stik, og inden du starter bilen, skal du trykke på gaspedalen flere gange.

Trin 3

Motoren koger Hvis der kommer røg ud under motorhjelmen, og bilen ikke starter, er det sandsynligt, at din motor koger. Åbn motorhjelmen, tag en klud og skru forsigtigt hætten af på radiatoren. Gå derefter tilbage og vent, indtil røgen forsvinder helt. Så prøv at starte bilen igen. Gå ikke i gang, stå lidt inaktiv, se på instrumenterne, hvad er antallet af omdrejninger? Værdien bør ikke være mere end 1000-1500 omdr./min. Hvis indikatorerne er lidt højere end normen, skal du komme i gang og tænde "nødbanden", gå til servicestationen på vejen, der ikke overstiger 40 kilometer i timen. Batteriet kan blive beskadiget, eller kølevæskeniveauet er for lavt.

Trin 4

Beskadiget bremseslange Bremseslanger brister ofte i koldt vejr, især hvis din bil ikke har en automatisk opvarmningsalarm. Åbn motorhjelmen, og undersøg omhyggeligt slangens integritet og dens forbindelse til motoren. Hvis du finder en lille revne, kan du prøve at dække den med tape. Dette er nok til at starte bilen. Gå direkte til Volkswagen specialiserede bildele butik, fortæl mærket på din bil og problemet. Køb og installer en ny bremseslange.

Anbefalede: