Sådan Installeres Lejet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Lejet
Sådan Installeres Lejet

Video: Sådan Installeres Lejet

Video: Sådan Installeres Lejet
Video: Царский Седан из 80 х, который ты можешь себе позволить! 2024, September
Anonim

Alle maskiner har dele, der drejer og roterer under drift. Dette fører til friktion, varme og slid. For at undgå disse problemer er lejer installeret på akselens lejesektioner. Dette reducerer slid på dele fra langvarig friktion og opvarmning.

Sådan installeres lejet
Sådan installeres lejet

Nødvendig

  • - en hammer
  • - rørsektion.

Instruktioner

Trin 1

Lejet er installeret i flere trin. Først skal du kontrollere og forberede lejet og samlingen, hvor det skal installeres. Rengør siddeoverfladen for rust, gammelt fedt og snavs. Kontroller også, hvor slidt det er, ellers vil lejet på en sådan overflade rotere, hvilket resulterer i, at hele enhedens funktion forstyrres. Hvis skaden er mindre, skal du fjerne den ved slibning. Påfør et let lag fedt på overfladen, der er klar til lejemontering.

Trin 2

Det nye leje, der købes til installation, skal være i en forseglet plastemballage, der indeholder et konserveringsfedt, der bidrager til dets langvarige opbevaring. Når du har åbnet pakken, skal du tage lejet ud og skylle det i benzin. Hvis den har en afskærmningsskive, er det ikke nødvendigt at skylle lejet.

Trin 3

For at installere lejet har du brug for et stykke blødt metalrør, der passer til den indre eller ydre ring af lejet. Hvis du installerer den på en aksel, skal rammen passe ind under den indvendige ring, hvis du installerer den i et hus, under den ydre ring af lejet. Installer lejet med lette slag med slag på fælgen, som igen skal presses mod den tilsvarende lejering. Vær opmærksom på, at den påførte belastning skal være ensartet. Derudover må den ikke påføres direkte på lejeringe eller på et antal rullende elementer.

Trin 4

Når du monterer lejet, skal du sørge for, at det passer på akslen eller boringen uden at ske, da dette kan skrubbe overfladen på lejet eller enheden.

Trin 5

Efter installation af lejet smøres overfladen på rullende elementer med fedt. Lejer med afskærmninger eller O-ringe indeholder allerede fabriksfedt, så de ikke har brug for det.

Anbefalede: