Hvilke Biler Foretrækker Millionærer?

Hvilke Biler Foretrækker Millionærer?
Hvilke Biler Foretrækker Millionærer?

Video: Hvilke Biler Foretrækker Millionærer?

Video: Hvilke Biler Foretrækker Millionærer?
Video: BILER: Bil Magasinet og TV2 kårer bedste køb under 100.000 kr. 2024, Juni
Anonim

Som alle andre har millionærer deres egen individuelle smag. Nogle mennesker kan lide super-dyre og iørefaldende ting, andre foretrækker kvalitet til en beskeden pris. Men nogle generelle tendenser kan stadig spores.

Hvilke biler foretrækker millionærer?
Hvilke biler foretrækker millionærer?

Mærkeligt nok, men millionærer foretrækker billige biler, kun få af dem har biler, der er dyrere end $ 50.000. Indflydelsesrige mennesker ønsker ikke at bruge penge på unødvendigt body kit og foretrækker den mest behagelige og bekvemme transport for sig selv og deres familier.

Den mest populære bil blandt millionærer er Marcedes-Benz E-klasse. Dette er en temmelig dyr bil, der koster omkring $ 51.000. Ud over modellen i denne klasse vælger millionærer ofte Mercedes-Benz C-klasse. S-klassen betragtes som den mest elite, men disse biler er upopulære blandt rige mennesker. De købes oftere af show business-stjerner og andre offentlige mennesker.

På listen over de mest populære biler for millionærer er den næstdyreste bil BMW 3-serien, som er billigere end Marcedes-Benz E-klasse og lidt dyrere end Mercedes-Benz C-klasse. Den fjerde dyreste er Lexus RX, som også er meget populær blandt velhavende.

Toyota Prius er på femte linje med hensyn til omkostninger. Denne hybridbil foretrækkes af folk, der holder af den økologiske situation på planeten. Andre populære biler inkluderer Volkswagen Jetta, Honda CR-V, BMW X5 og Toyota Camry. Den billigste bil for millionærer er Accord, der kun koster $ 23.000.

Men nogle velhavende ønsker ikke at skjule deres rigdom, så de foretrækker luksuriøse og originale biler, der har en imponerende indstilling eller er samlet i hånden. Den dyreste bil i verden er den gyldne Maybach 62 sedan, der koster 56,6 millioner dollars. Denne bil tilhører den britiske forretningsmand Theo Paphitis.

Ikke mindre berømt er Bugatti Veyron L'Or Blanc superbil, der har en porcelæn finish. Bilen koster omkring $ 2,5 millioner. Prinsen af Saudi-Arabien Alwaleed Bin Talal Alsaud brugte $ 477 tusind dollars på at indstille sit Rolls-Royce Phantom, som i sin standardform koster $ 246 tusind.

Bill Gates, en af de rigeste mennesker i verden, har en eksklusiv version af Porsche 959 Coupe, der produceres i en begrænset udgave på 230 stykker. Bilen betragtes som en samlerobjekt, så prisen er steget fra $ 225.000 til $ 400.000.

Anbefalede: