Hvilke Regionale Numre Tildeles Biler På Krim

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Regionale Numre Tildeles Biler På Krim
Hvilke Regionale Numre Tildeles Biler På Krim

Video: Hvilke Regionale Numre Tildeles Biler På Krim

Video: Hvilke Regionale Numre Tildeles Biler På Krim
Video: Крым создаёт отряды самообороны 2024, Juni
Anonim

Bilregionskoden er en slags identifikationsmærke, der gør det muligt at forstå, hvor en given bil er registreret. Nu vil sådanne skilte blive tildelt bilerne til beboerne på Krim.

Hvilke regionale numre tildeles biler på Krim
Hvilke regionale numre tildeles biler på Krim

Officielt blev Republikken Krim en del af Den Russiske Føderation i marts 2014: den 21. blev en særlig føderal forfatningslov nr. 6-FKZ “om Republikken Krims optagelse til Den Russiske Føderation og dannelsen af nye emner inden for Den Russiske Føderation - Republikken Krim og den føderale by Sevastopol””.

Bilkoder i Rusland

Automotivkoder for regioner i Rusland tildeles i et enkelt nummer til hver sammenslutning af sammenslutningen: Du kan således ved hjælp af denne kode entydigt identificere det område, hvor dette køretøj er registreret. Denne type nummerplade blev introduceret i vores land i 1994. På det tidspunkt omfattede Den Russiske Føderation 89 konstituerende enheder i Føderationen, som hver fik tildelt en kode svarende til det ordinære antal af territoriet på den generelle liste over de russiske føderations bestanddele.

Derefter ændrede tilpasningen i dette område med jævne mellemrum. Så for det første ændrede antallet af fag i Føderationen sig: for eksempel blev Chita-regionen og Aginsky Buryat autonome Okrug i 2007 fusioneret til det trans-Baikal-territorium. For det andet blev kodenes nummereringskapacitet gradvist udtømt i store bestanddele i Føderationen: regionerne Novosibirsk og Chelyabinsk stod for eksempel over for en sådan situation, hvor ud over de oprindeligt tildelte koder 54 og 74, kode 154 og 174, blev introduceret.

Valg af en regionskode til Krim

Som et resultat ændrede det oprindelige billede af ejerskabet af bilkoder gradvist i Rusland, og ud over de oprindeligt dannede tocifrede koder blev trecifrede koder tilføjet mere og mere intensivt. Imidlertid blev en tocifret kode aldrig brugt i nummerplader i Den Russiske Føderation og var i trafikpolitiets reserve: den kommer fra kode 92. Efter lange møder blev den imidlertid tildelt den føderale by - Sevastopol, som blev en del af Den Russiske Føderation på samme tid som Krim.

For bilejere på Krim blev en anden tocifret kode tildelt - 82. På det tidspunkt var den faktisk gratis. Dette skyldtes det faktum, at denne kode oprindeligt blev tildelt et køretøj registreret i Koryak Autonomous Okrug. I 2005 blev dette område imidlertid fusioneret med Kamchatka-regionen, som et resultat af hvilket Kamchatka-territoriet blev dannet, som har en fælles bilkode - 41. Koden 82 var således midlertidigt ledig og blev efter passende diskussioner tildelt til Republikken Krim.

Samtidig vil trafikpolitiet, når de registrerer køretøjer på Krim, udelukke numre med denne kode, som allerede er udstedt i Koryak Autonomous Okrug. Situationen, hvor to biler med absolut identiske numre kører rundt i landet, bliver således umulig.

Anbefalede: