Sådan Kontrolleres Den Fjernede Starter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Den Fjernede Starter
Sådan Kontrolleres Den Fjernede Starter

Video: Sådan Kontrolleres Den Fjernede Starter

Video: Sådan Kontrolleres Den Fjernede Starter
Video: Gasskæreren starter ikke, hvordan man starter en motorcykelscooper - årsager og reparation 2024, Juni
Anonim

Efter en større eftersyn af motoren er alle redskaber monteret på den inklusive starteren, som det anbefales at kontrollere, om den er funktionsdygtig inden installationen. Fordi krumtapakslen på en repareret motor er meget sværere at vende om end før reparation. Og det er muligt, at starteren muligvis ikke klarer den opgave, den får til at starte motoren.

Sådan kontrolleres den fjernede starter
Sådan kontrolleres den fjernede starter

Er det nødvendigt

  • - låsesmedskruestik,
  • - akkumulatorbatteri
  • - to stykker elkabel, hver 2 m, med terminaler i enderne.

Instruktioner

Trin 1

I det første trin kontrolleres selve starteren, som er sikkert fastspændt i en skruestik. Forudsat at arbejdsbænken er lavet af metal, og kablet, der kommer fra batteriets minuspol, er forbundet til det på et hvilket som helst praktisk sted.

Trin 2

Derefter tilføres spænding fra "+" - terminalen på lagerbatteriet til den gratis startterminal, der er placeret i det bageste dæksel på solenoidrelæet. Ved hjælp af et lille stykke ledning forbindes tilslutningsterminalen til tilbagetrækningsrelæet til strømkablet tilsluttet batteriets "plus". På dette tidspunkt skal tilbagetrækningsmekanismen aktiveres, som bevæger startdrevet til driftspositionen. På samme tid lukker magnetventilrelæets magnetventil kontakterne for at tænde for starteren, hvis rotor begynder at rotere.

Trin 3

Det skal bemærkes, at starteren er tændt med lynhastighed. Og for at følge funktionen af mekanismen til at bringe "bendix" til den position, hvor den griber ind i svinghjulet, er det nødvendigt at gentage ovenstående handlinger flere gange, hvor bevægelsen af drivhjulet og det øjeblik, hvor starteren er tændt overvåges. Og det skal kun tænde, efter at "bendix" er fuldt udstrakt.

Trin 4

Hvis startrotoren begynder at rotere inden det øjeblik, hvor tandhjulsgearet når slutpunktet for sin arbejdsstilling eller slet ikke tænder, gennemgår starteren renovering.

Anbefalede: