Sådan Sættes En Generator På En Bil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes En Generator På En Bil
Sådan Sættes En Generator På En Bil

Video: Sådan Sættes En Generator På En Bil

Video: Sådan Sættes En Generator På En Bil
Video: Ny elmotor i BMW sedan 2024, Kan
Anonim

Hvis der er et problem med bilgeneratoren, skal det straks kontrolleres. Denne enhed giver dig mulighed for at betjene køretøjet i lang tid og konstant levere strøm til køretøjets indbyggede netværk. Når indikatorlampen for batteriopladning tændes, vises der støj i betjeningen af enheden, reparerer den eller installerer en ny generator på motoren selv.

Sådan sættes en generator på en bil
Sådan sættes en generator på en bil

Nødvendig

  • - nøgle til 10;
  • - nøgle til 17;
  • - nøgle 19;
  • - monteringsblad.

Instruktioner

Trin 1

Placer køretøjet i en synsgrøft eller lift. I det første tilfælde skal du placere klodser under hjulene og aktivere første gear. Fjern batteriet. Installer generatoren under motoren. Inden du gør dette, skal du kontrollere børsternes længde i børsteholderen. I tilfælde af deres "harmoni" - udskift. For at gøre dette skal du vippe generatoren og placere den på motoren og løfte den op. Hold i den, og indsæt bolten på den nederste fastgørelse. Sæt en skive på den, og stram møtrikken med en 17-skruenøgle. Husk, at på siden af generatorrullen har pastellen til den nederste monteringsbolt udskæringer til hovedet.

Trin 2

Forbind to ledninger til terminal "30", den første - fra statorviklingsudgangsstikket, den anden - fra terminal "67" på børsteholderen. Forveks ikke disse ledninger, de har ikke isolerende puder. Tag en nøgle 10, og stram møtrikken på terminalbolten "30", læg en beskyttelseshætte på den.

Trin 3

Sæt generatorens øvre justeringsbolt ind i spalten i spændestangen. Sæt en skive på den og skru generatorens monteringsmøtrik med en 19 nøgle til spændestangen, men ikke hele vejen. Det er bedst at bruge et hoved med en forlænger og en universal samling til dette. Flyt generatoren til motoren. Sæt generatorens drivrem først på krumtapakslens remskive, derefter på generatorens remskive og derefter på vandpumpens remskive.

Trin 4

Tag en træarm eller monteringsskovl og sæt den ind mellem motoren og generatorhuset. Spænd drivremmen. Lås møtrikken på spændestangen, indtil den stopper. Skru møtrikken på generatorens nederste monteringsbolt, indtil den stopper. Installer mudderbeskyttelsen. Sæt batteriet på det rigtige sted, og tilslut ledningerne til det. Tænd for tændingen. Batteriopladningslampen skal være tændt. Start motoren. Kontroller, om batteriladningslampen er slukket.

Anbefalede: