Sådan Sættes Et Batteri I En Bil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Et Batteri I En Bil
Sådan Sættes Et Batteri I En Bil

Video: Sådan Sættes Et Batteri I En Bil

Video: Sådan Sættes Et Batteri I En Bil
Video: Sådan starter du bilen med startkabler 2024, September
Anonim

Batteriet er en vigtig komponent i elektrisk elektrisk udstyr, der gør det muligt for motoren at starte. Evnen til korrekt installation af batteriet vil være praktisk for enhver bilejer.

Sådan sættes et batteri i en bil
Sådan sættes et batteri i en bil

Er det nødvendigt

  • - batteri;
  • - skruenøgle.

Instruktioner

Trin 1

Sørg for at kontrollere, om batteriet er intakt og forseglet. Især hvis batteriet ikke er nyt. Hvis du lige har købt et nyt batteri, kan du springe dette trin over. Hvis du selvfølgelig er sikker på sælgeren.

Trin 2

Anbring batteriet på en speciel bakke under emhætten. Placer batteriet, så terminalerne er tæt på de kontakter, hvor du vil tilslutte dem. I nogle køretøjer er batteriet ikke placeret under emhætten, men for eksempel under bagsæderne.

Trin 3

Placer terminalerne på kontakterne. For at undgå forvirring skal du huske, at den sorte ledning er forbundet med batteriets minuspol og rød eller blå til det positive. Kontroller, om der er kortslutning. Tag en skruenøgle, og stram boltene på terminalerne. Hold også møtrikkerne bagpå med en skruenøgle. Når du arbejder med et batteri, er det bedst at bære sikkerhedsbriller for at forhindre, at gnister kommer i øjnene.

Anbefalede: