Hvordan Man Laver En Hydraulisk Håndbremse

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Hydraulisk Håndbremse
Hvordan Man Laver En Hydraulisk Håndbremse

Video: Hvordan Man Laver En Hydraulisk Håndbremse

Video: Hvordan Man Laver En Hydraulisk Håndbremse
Video: Sådan monterer du pakninger på en hydraulik cylinder 2024, Juli
Anonim

Håndbremsens hydrauliske drev er en absolut nødvendig ændring af bremsesystemet, når du installerer baghjulsbremser på en bil. Den hydrauliske håndbremse koordinerer aktivering af begge bagbremser og øger bilens aktive sikkerhed.

Hvordan man laver en hydraulisk håndbremse
Hvordan man laver en hydraulisk håndbremse

Nødvendig

  • - metalbremserør - 5;
  • - kobberskiver - 10;
  • - vridning
  • - stik
  • - bremseslange
  • - udstyr til standardhåndbremsehåndtaget
  • - tee;
  • - plastikklemmer - 50;
  • - bremsevæske - 4 l;
  • - bremsekraftregulator
  • - koblingshovedcylinder

Instruktioner

Trin 1

Del adskilt interiøret for at give plads til bremseslangerne og hold dig komfortabel. Undersøg bremsesystemet på din bil i henhold til instruktionerne til din bil.

Trin 2

Konverter det diagonale bremsesystem til akslen. Med andre ord skal bremsesystemet anvende de forreste bremser med det ene kredsløb, det bageste med det andet. For at gøre dette skal du sætte baghjulskredsløbene i hovedbremsecylinderen. Frakobl derefter de forreste bremsekredse og kombiner dem til et. Og brug de resterende baghjulskonturer til at ændre bremsesystemet.

Trin 3

Før den bageste bremseledning inde i kabinen. For at gøre dette skal du føre slangerne ind i kabinen gennem det tekniske hul til speedometerkablet. Når du gør dette, skal du føre slangerne, så de ikke rammer noget inde i motorcykelrummet. Glem ikke at slutte selve slangerne til hovedbremsecylinderen. Forlæng linien med et metalrør ved hjælp af et twist. Udskift derefter dette twist med en regulator.

Trin 4

Udstyr håndbremsehåndtaget med det købte udstyr, og installer det på det originale sted. Tilslut bremsevæskeforsyningsrøret til håndbremsens hydraulikcylinderindløb og bremseslangen bag på bilen til stikkontakten.

Trin 5

Bor tre teknologiske huller inde i kroppen over bagakslen, hvis maskinen ikke har passende. Hullerne skal have samme diameter som bremseslangerne. Indsæt bremseslangen strakt bag på maskinen i det tilsvarende hul, og skub gummiringen over den. Forskær denne ring på den ene side og installer den, så den beskytter slangen mod at gnide mod kroppen.

Trin 6

Skru en tee til slangen gennem kobberskiver under karosseriet. Før de resterende bremseslanger på det bageste kredsløb gennem de resterende huller, og beskyt også med ringe og tilslut til T-stykket. Fastgør selve tee'en med plastikklemmer og tæt alle forbindelser.

Trin 7

Når du har kontrolleret, at hydraulikledningerne er tætte, skal du fylde systemet med bremsevæske. Start med at pumpe fra bagkredsen, og slut med fronten.

Anbefalede: