Sådan Tændes En Hardwarekontakt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tændes En Hardwarekontakt
Sådan Tændes En Hardwarekontakt

Video: Sådan Tændes En Hardwarekontakt

Video: Sådan Tændes En Hardwarekontakt
Video: Апгрейд lenovo yoga L380 i7 8550u. Замена термоинтерфейса и добавление памяти. 2024, September
Anonim

En hardwarekontakt (KVM-switch til "tastatur, video, mus") giver dig mulighed for at forbinde et sæt tastatur, skærm og mus til to eller tre computere. Dette giver dig mulighed for at spare plads på skrivebordet og bruge en maskine, mens den anden udfører en ressourceintensiv opgave.

Sådan tændes en hardwarekontakt
Sådan tændes en hardwarekontakt

Instruktioner

Trin 1

Beregn den samlede strøm, der forbruges af to eller tre computere. Konverter det til watt og divider med netspændingen, udtrykt i volt. Dette er den aktuelle trækning - installer en stikkontakt og en forlængerledning, der kan håndtere denne strøm. Men mens du forbinder computere til et tastatur, skærm og mus gennem en hardwarekontakt, skal du sørge for at afbryde alt udstyr uden undtagelse. Forlængerledningen skal være udstyret med jordforbindelser, så kabinetterne til alle enheder er forbundet med hinanden, og stikket skal være ordentligt jordforbundet.

Trin 2

Bemærk, at de fleste KVM-switche kun fungerer med PS / 2-tastaturer og mus og VGA-skærme. Sørg for, at skærmen har den korrekte indgang, og installer grafikkort med de relevante udgange i alle maskiner. Giv et tastatur og en mus af den krævede standard, hvis du ikke allerede har gjort det.

Trin 3

Brug kablerne, der leveres med hardwarekontakten, til at forbinde tastaturet, skærmen og musestikkene på dine computere til de tilsvarende indgangsstik på kontakten. For at lette arbejdet er de i de fleste tilfælde markeret med følgende farver: tastatur - lilla, mus - lysegrøn, skærm - mørkeblå. Stram skruerne til skærmstikkene. Tilslut derefter tastaturet, skærmen og musen til KVM-switchudgangene på samme måde.

Trin 4

Tænd skærmen og enten begge computere eller bare den, du vil arbejde med. I fremtiden skal du vælge computeren ved at dreje på den massive galet-switch, der er installeret på enheden. Drej det hurtigt for ikke at undgå impulsstøj på kontakterne, men ikke brat for at forhindre slid på selve kontakten. Skift ikke mellem computere for ofte.

Trin 5

Nogle moderne KVM-switche skifter signaler elektronisk. Til en sådan enhed skal du tildele en anden stikkontakt eller stikkontakt i forlængerledningen, så du kan tilslutte den medfølgende strømadapter. Tænd kontakten, inden du tænder computeren og skærmen, og sluk den sidst. Vælg en computer ved let at trykke på tasten med dens nummer.

Anbefalede: