Sådan Får Du Getz I Frost

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Getz I Frost
Sådan Får Du Getz I Frost

Video: Sådan Får Du Getz I Frost

Video: Sådan Får Du Getz I Frost
Video: Установка сигнализации с автозапуском Alligator C-500 на автомобиль Хундай Гетц 2024, Juli
Anonim

Hvis din Hyundai Getz ikke starter, skyldes dette sandsynligvis følgende årsager: enten er batteriet dødt, eller lysene er olieret. Begge er ikke skræmmende og bringes let i orden. Du kan gøre det alene og ikke bede om hjælp fra medarbejdere i bilservicen.

Sådan får du Getz i frost
Sådan får du Getz i frost

Instruktioner

Trin 1

Ganske ofte kan du komme i sådanne problemer: du skal hurtigst muligt gå et sted, og bilen starter ikke. Det er slet ikke nødvendigt at ringe til en bugsering og køre bilen til en bilservice. Ikke panikke. Det er ikke så slemt. Du kan gøre det alene.

Start med at prøve at starte bilen flere gange. Det sker, at stearinlysene ikke afgiver den krævede gnist, og at tændingen ikke fungerer første gang. Hvis bilen forsøger at starte, med en høj lyd eller ikke reagerer overhovedet, betyder det kun én ting - dit batteri er helt afladet.

Trin 2

Åbn motorhjelmen, og frakobl batteripolerne. Se på opladningsniveausensoren. Hvis knappen er tændt, er der en chance for at starte bilen. Ellers er genopladning uundværlig. Hvis resultatet er gunstigt, kan du prøve at starte starteren manuelt. Sæt terminalerne på batteriet igen. Bed forbipasserende om at skubbe din bil. Efter at have accelereret Getz, skal du trykke koblingen ud og skifte til andet gear, mens du samtidig drejer nøglen i tændingslåsen. Bilen vil sandsynligvis starte. Du vil med held dække en vis afstand, men du vil ikke gå langt med et afladet batteri. Sørg derfor for at genoplade den hos nærmeste bilservice.

Trin 3

Du kan også bede om hjælp fra forbipasserende biler. Lad nogen genoplade dit batteri fra deres eget batteri, bogstaveligt talt to minutter. Dette er nok til at starte bilen.

Trin 4

Hvis batteriniveauet er grønt, betyder det, at det er opladet. Mest sandsynligt er årsagen en anden. På grund af svær frost kan stearinlys i Hyundai blive fedtede. Derfor starter bilen ikke. Fortsæt som følger: Fjern rørene fra lysene, efter at du tidligere har markeret dem med nummer et, to, tre og fire for at sætte dem tilbage i samme rækkefølge.

Når du har skruet lysene ud, skal de tørres godt af og derefter tørres over ilden. Rengør dem derefter. Efterlad et hul på ca. to millimeter, ikke mere. Ellers når gnisten ikke. Skru lysene ind igen og sæt rørene på. Din bil starter uden problemer.

Trin 5

Hvis rengøring af lysene ikke hjalp, betyder det, at de simpelthen brændte ud. For at gøre dette skal du købe nye i nærmeste bilbutik og derefter udskifte din med gode.

Anbefalede: