Sådan Startes En Hyundai Getz

Indholdsfortegnelse:

Sådan Startes En Hyundai Getz
Sådan Startes En Hyundai Getz

Video: Sådan Startes En Hyundai Getz

Video: Sådan Startes En Hyundai Getz
Video: Как снять стартер на HYUNDAI Getz 2024, Juli
Anonim

Hyundai Getz kompakte bil, produceret af den verdensberømte producent Hyundai Motor Company, blev første gang præsenteret på 2002 i Geneve Motor Show. Denne bil er udstyret med en meget flot karrosseri med et veldesignet chassis og motor med kraften, der giver dig mulighed for at føle dig komfortabel og selvsikker i både smalle gader og motorveje.

Sådan startes en Hyundai Getz
Sådan startes en Hyundai Getz

Instruktioner

Trin 1

De vigtigste designfunktioner i denne bil er den udtryksfulde kølergrill med kromstriber, den glatte form af forlygterne og kofangeren, som så at sige skærer igennem det møderum. Hyundai Getz fås i motorer med 1.1, 1.4 og 1.6 liter. Så at hver køber kunne vælge den mest passende mulighed for sig selv. For at starte en ny Hyundai Getz korrekt, skal du først langsomt trykke på gaspedalen to gange. Den automatiske choker aktiveres derefter og styrer brændstofstrømmen til motoren.

Trin 2

Tænd derefter starteren, sæt tændingsnøglen i, og drej den til position III. Husk at tænde starteren i højst 10 sekunder. Hvis motoren ikke starter første gang, skal du dreje nøglen til position II og trykke en gang på speederen. Når bilen er startet, skal du trykke på speederen lidt. Dette øger tomgangs-RPM. Start kun med at køre efter en god opvarmning af motoren. Hvis din bil er udstyret med et automatisk indsprøjtningssystem, behøver du ikke at trykke på speederen. Når du for nylig starter en varm motor, skal du blot trække karburatorens choker ud, trykke gaspedalen helt ned og holde den i denne position, indtil køretøjet starter.

Trin 3

Korrekt udførelse af proceduren til start af bilen undgår unødvendige omkostninger til Hyundai Getz-reparationer. Hvis dit køretøj ikke starter, skal du kontrollere batteriets opladning og startfunktion. Normalt kan batteriet løbe tør, hvis du glemmer at slukke forlygterne om natten. Kontroller også tændingssystemet, som har tre dele: lav spænding, step-up transformer, høj spænding. Sidstnævnte leverer højspændingsstrøm til tændrørene. Hvis du ikke selv kan klare problemet, skal du søge hjælp fra en autoværksted til erfarne fagfolk inden for deres område, som hjælper dig med at beslutte at rette op på sammenbruddet så hurtigt som muligt.

Anbefalede: