Sådan Russificeres BMW-køretøjscomputeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Russificeres BMW-køretøjscomputeren
Sådan Russificeres BMW-køretøjscomputeren

Video: Sådan Russificeres BMW-køretøjscomputeren

Video: Sådan Russificeres BMW-køretøjscomputeren
Video: Hvordan man fjerner et program helt fra computeren 2024, Juni
Anonim

Ejere af BMW-biler fremstillet før 2006 er godt klar over problemet med fraværet af det russiske sprog i den indbyggede computermenu. Uvidenhed om mindst et af de europæiske sprog skaber visse ulemper ved styringen af mediesystemet og navigationen. Hvis du ikke kan besøge servicecentret, kan du selv løse problemet.

Sådan russificeres BMW-køretøjscomputeren
Sådan russificeres BMW-køretøjscomputeren

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - adgang til Internettet
  • - tom CD-K-disk.

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din bil har en MK4-navigationsenhed. Dette kan gøres ved at undersøge enheden, som for eksempel i X5 er placeret på venstre side af bagagerummet. MK4 er udstyret med DVD-drev, strømindikator og 3D-kortvisning.

Trin 2

Gå ind i menuen, vælg Sæt-sektionen, og find ud af softwareversionen på den indbyggede computer. Hvis du har installeret softwareversion 32 (SW 4-1 / 00), skal du ændre firmwaren til 29.1, før du kan installere det russiske sprog. Hvis softwareversionen er forskellig fra SW 4-1 / 00, kan du gå direkte til installation af firmwareversion 32.

Trin 3

Download filen med softwarebilledet ver.32 (eller 29.1, hvis du har en ikke-russiseret 32. firmware installeret) med den russiske sprogpakke. Du kan finde den software, du har brug for, for eksempel på X5 Owners Club-webstedet på www.x5world.ru eller en hvilken som helst anden tilgængelig ressource.

Trin 4

Brænd billedfilen til en CD-R-disk ved hjælp af enhver brændende applikation (Nero, Clone CD, Alkohol 120% osv.) Med den lavest mulige hastighed.

Trin 5

Åbn bilen, og sæt nøglen i tændingen. Drej den til position "1" - indtil det første klik. Vent til menuen vises på displayet uden at trykke på nogen knapper eller forsøge at starte motoren. Indsæt firmwaredisken i navigationsenheden.

Trin 6

Der vises en meddelelse på hovedskærmen om, at softwaredisken er indlæst og installeres. Et par minutter senere, efter installationen af den nye softwareversion er afsluttet, fjernes disken automatisk fra navigationsenheden.

Trin 7

Tryk på OK-knappen på computerdisplayet for at genstarte systemet. Efter genaktivering vises russisk i menuen.

Anbefalede: