Sådan Fjernes Batteriet På BMW

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Batteriet På BMW
Sådan Fjernes Batteriet På BMW

Video: Sådan Fjernes Batteriet På BMW

Video: Sådan Fjernes Batteriet På BMW
Video: #battery#bmwx1#bmwf48 How To Change BATTERY BMW X1 F48 18xdrive 2016 - 2019 2024, September
Anonim

Din BMW-bil starter ikke. En mulig årsag til et problem kan være et defekt batteri. Dette sker ofte, hvis du ikke starter bilen i lang tid. For at foretage fejlfinding skal du blot fjerne og genoplade batteriet.

Sådan fjernes batteriet på BMW
Sådan fjernes batteriet på BMW

Er det nødvendigt

  • - topnøgle
  • - latexhandsker
  • - beskyttelsesbriller.

Instruktioner

Trin 1

Foretag forberedende arbejde. Start ikke med at fjerne batteriet uden beskyttelse - brug gummihandsker og sikkerhedsbriller. Batteriet er placeret bag på bilen - under bagagerummet. For at fjerne batteriet skal du tømme bagagerummet helt. Fjern derefter tæppet. Nu skal du forsigtigt fjerne bagagerumslåget. Der er et reservehjul under dækslet. Træk den forsigtigt ud.

Trin 2

Tag dækslet ud. Til dette er der en lille håndtag over selve huset. Drej dette håndtag, tag dækslet ud. Der vil være en donkraft med et dæksel indeni.

Trin 3

Skru terminalerne af. For at gøre dette skal du tage en topnøgle og bruge den til tilfældigt at fjerne terminalerne.

Trin 4

Kontroller, at nøglen er fjernet fra tændingslåsen. Start nu med at åbne batteriholderne. Dette kræver ikke noget værktøj - de kan åbnes manuelt. Skynd dig ikke med at trække batteriet ud med det samme! To ledninger er forbundet til det - en i polaritet er plus, den anden er minus. Afbryd minus først, derefter plus. Hvis du gør det modsatte, opstår der en kortslutning, og batteriet brænder helt ud. Det er ikke svært at bestemme polariteten - der vil være et "+" eller "-" mærke nær ledningen.

Trin 5

Begynd at fjerne batteriet. Alle BMW-batterier har et specielt håndtag til dette, som er indlejret i batterihuset. Tag fat i dette håndtag og begynd langsomt at trække det ud mod dig. Overdriv ikke det med anstrengelse - håndtaget er af plast, det kan gå i stykker.

Anbefalede: