Sådan Oprettes En Nødbande

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Nødbande
Sådan Oprettes En Nødbande

Video: Sådan Oprettes En Nødbande

Video: Sådan Oprettes En Nødbande
Video: VETiSearch - Hurtigt i gang - Opret NY dyrlæge til klinik 2024, Juni
Anonim

Et nødalarmsystem er naturligvis nødvendigt i en bil, men ikke alle VAZ-modeller sørger for det. For at installere et nødlys på din bil er det ikke nødvendigt at kontakte tjenesten, det er meget muligt at gøre det selv.

Sådan oprettes en nødbande
Sådan oprettes en nødbande

Nødvendig

  • - nyt relæ;
  • - 6-polet knap
  • - blokere
  • - tænger;
  • - ledninger
  • - isolerende tape.

Instruktioner

Trin 1

For det første skal du fjerne de enheder, der forhindrer dig i at komme til drejerelæet, for at tilslutte alarmen. Fjern selve relæet. Bemærk de blå, lilla og dobbeltorange ledninger er forbundet til den. Marker dem for ikke at blive forvirrede eller gå tabt.

Trin 2

Tag et nyt relæ, det er bedre at tage en mere moderne digital end analog 231.3747. Se, der er 4 ben i relæet, så du har brug for et 6-polet stik, der passer til formen (du bruger kun 4 ben i det).

Trin 3

Fordel ledningerne. Fra kontakt 1 skal du lede ledningen til kontakten fra nødbåndsknappen nr. 4, slutte den lilla ledning til den anden kontakt, den blå til den tredje, og lav "jorden" på den fjerde (en ledning med en rund terminal i enden, som er fastgjort på relæets monteringsbolt)

Trin 4

Tag knappen med seks ben, og find den rigtige 3-grebs blok, tag ledningerne fra den og tilslut til blokken, der kommer fra under panelet. Kredsløbet her vil se sådan ud: kontakt 1 - blå ledning i tre-grebs, kontakt 2 - orange ledning fra det gamle relæ, kontakt 3 - sort-blå ledning fra tre-grebsblokken, 4 kontakt til første kontakt af relæet, tilslut 7 kontakt til den lilla ledning, til 8 stræk kontakten med et konstant "plus", tilslut til ledningen på sikringsboksen, som, selv med tændingen slukket, altid har spænding. Det er bedre at tilføje en 8 amp sikring til den sidste ledning.

Trin 5

Vælg længden på ledningerne i henhold til det sted, hvor du vil installere knappen til at slukke for alarmen. Præcis på dette sted og stræk hele "fletningen". Du kan sætte terminalerne direkte på knappen, eller du kan bruge en speciel blok. Når alt er tilsluttet, skal du samle alle enhederne, sætte panelet på og kontrollere, om systemet fungerer.

Anbefalede: