Sådan Nulstilles Oliemåleren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Nulstilles Oliemåleren
Sådan Nulstilles Oliemåleren

Video: Sådan Nulstilles Oliemåleren

Video: Sådan Nulstilles Oliemåleren
Video: Thermia Varmepumper - Sådan nulstiller du en alarm 2024, Juni
Anonim

Oljemåleren i bilen viser, hvor stor afstand der kræves en olieskift. Ofte er det nødvendigt at nulstille det til nul for at indstille den ønskede kilometerværdi inden næste påfyldning eller skift af olie.

Sådan nulstilles oliemåleren
Sådan nulstilles oliemåleren

Instruktioner

Trin 1

For at nulstille tælleren på Peugeot skal du gøre følgende. Sluk først tændingen, og sluk for motoren. Find knappen "000" på instrumentbrættet, og klik på den. Tænd for tændingen uden at slippe fingeren fra knappen. Se på instrumentbrættet, der skal starte en nedtælling, hvorefter du trykker på "000" -knappen og vælger kilometerværdien inden vedligeholdelse. Husk at du kan indstille værdierne til 20.000 eller 30.000 kilometer. Efter indstilling af de krævede data skal du slippe knappen og slukke for motoren.

Trin 2

For BMW-køretøjer skal du nulstille olieindikatoren ved at sætte nøglen i tændingen og tænde den. Vent et stykke tid, lad kontrollen af alle maskinens systemer passere, og kontrollamperne slukkes. Se på instrumentbrættet - kun kilometertal og timer skal lyses der. Tryk og hold på den daglige kilometertal, indtil et trekantikon vises med et udråbstegn indeni. Find BC-knappen, som er placeret på ratstammen. Derefter skal ikonet for den ubesvarede tjeneste vises. Vælg olieskift, og hold BC, indtil nulstilling vises. Slip knappen, og vent på, at tælleren nulstilles. Sluk for tændingen, og kontroller indikatoraflæsningen.

Trin 3

For Audi-køretøjer nulstilles tælleren på samme måde. Sluk for tændingen, og hold den daglige knap til nulstilling af kilometertal placeret på speedometeret. Tænd for tændingen, og vent på, at Service Oil vises i kilometervinduet. Slip derefter køreknappen, og træk den venstre knap ud på speedometeret, som er ansvarlig for at indstille uret. Hold den, indtil Service Oil forsvinder. "---" vises i stedet for. Tryk på nulstillingen af den daglige kilometertal igen, og vent på Service INSP-inskriptionen, så ved at indstille uret, få det til at forsvinde og slukke for tændingen.

Anbefalede: