Sådan Omarrangeres Rattet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omarrangeres Rattet
Sådan Omarrangeres Rattet

Video: Sådan Omarrangeres Rattet

Video: Sådan Omarrangeres Rattet
Video: ✅ ОТСЛЕЖИВАНИЕ ГОЛОВЫ ЧЕРЕЗ VIEWTRACKER ДЛЯ ДЛЯ ETS2 И ATS 1.41 2024, Juli
Anonim

Før du prøver at geninstallere rattet fra højre mod venstre på en japansk bil, skal du huske, at dette er en teknisk ret kompliceret operation, der vil kræve en masse penge og tid.

Sådan omarrangeres rattet
Sådan omarrangeres rattet

Instruktioner

Trin 1

Inden du flytter alle komponenter, der er vigtige for bilen, til venstre, skal du give plads til dem på venstre side af motorrummet, og derefter flytte komponenterne der til højre. Fastgør dem til metalvæggen (motorafskærmningen), der adskiller kabinen fra rummet under emhætten.

Trin 2

Bemærk: mange japanske biler har et asymmetrisk motorskærm, og det er derfor, at omlægge rattet fra højre mod venstre normalt ikke er teknisk (og økonomisk) upraktisk. I dette tilfælde skal du faktisk skære karosseriet i halve og derefter svejse det igen efter udskiftning af motorvæggen. Og hvad med kropsnummeret da? Men hvis disse vanskeligheder ikke stopper dig, kan du godt prøve at flytte rattet.

Trin 3

Flyt ratstammen sammen med beslagene, og udskift ratstativet, da det ikke kan ændres. Omarranger, sammen med beslagene, både pedalgruppen og vakuumbremseforstærkeren, og læg rørene, der passerer til den, igen. Geninstaller koblingshovedcylinderen (også med rørene) og gaskablet.

Trin 4

Genmonter bilens interiør. Skift instrumentpanel, varme, klimaanlæg og ventilationssystem, hvis det er muligt. Men normalt giver udskiftningen ikke fulde resultater.

Trin 5

Overfør rørene, der er egnede til "komfuret" og klimaanlægget, i motorrummet. Bemærk: det er sandsynligt, at de enten skal afkortes eller øges. Udskift viskerens drev og optikken, da de næsten er umulige at redesigne, så de fungerer korrekt, efter at rattet er flyttet.

Trin 6

Husk, at efter en så kompliceret og dyr operation, selvom den blev udført i en elite-service, kan der ikke være tale om at overveje en bil med et rat, der er omarrangeret fra højre til venstre, sikkert nok.

Anbefalede: