Sådan Installeres Black Bug-tyverisystemet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Black Bug-tyverisystemet
Sådan Installeres Black Bug-tyverisystemet

Video: Sådan Installeres Black Bug-tyverisystemet

Video: Sådan Installeres Black Bug-tyverisystemet
Video: Отключение иммобилайзера Black bug 2024, Juli
Anonim

I øjeblikket er næsten alle biler udstyret med tyverisikringssystemer. Black Bug alarmen er en af alarmerne af højeste kvalitet. Du kan installere det selv ved at følge nogle anbefalinger.

Sådan installeres Black Bug-tyverisystemet
Sådan installeres Black Bug-tyverisystemet

Nødvendig

  • - installationsværktøjer
  • - bilalarm Black Bug.

Instruktioner

Trin 1

Forbered køretøjet og tyverisikringssystemet til arbejde. Kontroller, at de korrekte dele, terminaler og alarmstik er korrekte og findes i instruktionerne. Kontroller også produktets kvalitet ved at undersøge ledningerne for knæk og kinks. Fortsæt med at installere dele af systemet. Skru den elektroniske styreenhed med selvskærende skruer. Monter derefter afbrydelsesrelæet.

Trin 2

Installer betjeningsknappen, så den kan placeres på det mest skjulte sted i bilen. Denne knap giver en meget vigtig funktion, som er at tænde / slukke for en af enhederne eller hele systemet. Det er nødvendigt at placere betjentknappen et afsides sted, fordi flykapreren også ved om sin tilstedeværelse og ønsker at deaktivere den.

Trin 3

Installer og fastgør stødsensoren. Installer det ikke på en karrosseri, da dette kan minimere vibrationsamplituden. Bemærk også, at denne sensor har følsomhedsindstillinger. Hvis du gør tyverisikringssystemet for følsomt, går alarmen undertiden uden grund.

Trin 4

Installer et sirenehorn under motorhjelmen. Til dette skal du vælge et tilgængeligt sted, da sirenen kan udløses uden nogen åbenbar grund og ikke slukkes ved at trykke på knappen. Afbrydelse kan undertiden kræve at skære sammenfiltrede ledninger, så tyverisikringssystemet stopper med at forstyrre andres hørelse.

Trin 5

Installer et ekstra advarselssystem, der signalerer et indbrud eller tyveri af en bil, hvis Black Bug-tyverisikringsmodellen tillader det. Indsæt duplikathornet også et afsondret sted, så det ikke er synligt. For god drift af hjælpesystemet er det nødvendigt at give det autonom funktion eller et ekstra strømkredsløb.

Anbefalede: