Sådan Tilsluttes Et Relæ Til En Starter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Relæ Til En Starter
Sådan Tilsluttes Et Relæ Til En Starter

Video: Sådan Tilsluttes Et Relæ Til En Starter

Video: Sådan Tilsluttes Et Relæ Til En Starter
Video: hpi-hpfi-relæ-20021118 2024, Juli
Anonim

Normal bilkørsel er umulig uden et velfungerende startsystem. Når du justerer det elektriske startsystem i en bilmotor, er det nødvendigt at overholde den korrekte forbindelse af batteriet til kredsløbet, der indeholder starteren og trækrelæet. Tilslutning af et relæ til en starter og justering af det kræver bevidst og uhastet handling.

Sådan tilsluttes et relæ til en starter
Sådan tilsluttes et relæ til en starter

Nødvendig

  • - elementer i motorens startsystem
  • - akkumulatorbatteri
  • - sonde.

Instruktioner

Trin 1

Forstå selv sammensætningen af det elektriske motorstartsystem og funktionerne i dets funktion. Enheden inkluderer et batteri, en starter, et trækrelæ, tændingsafbrydere og startlåse, tilslutning af ledninger. Når tændingsnøglen drejes, går strømmen fra batteriet til viklingen af starttrækrelæet. Relæarmaturet og friløbdrevhåndtaget forskydes, og drivhjulet er forbundet til svinghjulets ringhjul. Dette fører til lukning af kontakterne og inkludering af startmotoren.

Trin 2

For at justere afstanden mellem gearenden og stop skal frakobling af feltviklingskablet trækkraftrelæterminal markeret med bogstavet “M”. Tilslut et 12V batteri til terminalerne “S” og “M”. I dette tilfælde skal drivgearet bevæge sig til indgrebspositionen. Kontroller afstanden mellem stop og ende af gearet ved hjælp af en måler. Juster om nødvendigt ved at installere / fjerne en pakning mellem relæet og dækselens dæksel

Trin 3

For at kontrollere relæets indtrækningsvikling skal du forbinde kredsløbets komponenter til starteren som vist på figuren. I dette tilfælde skal feltviklingskablet frakobles terminalen, der er markeret med bogstavet “M”. Batteriet tilsluttes de nødvendige terminaler på samme måde som i den foregående beskrivelse. Gearhjulet bevæger sig til indgrebsposition, når relæets retractorvikling er i god stand

Trin 4

For at kontrollere trækrelæets holdervikling skal du slutte den ene batteriklem til “S” -klemmen, den anden til “jord”. Frakobl feltviklingskablet fra trækrelæets “M” terminal. Kontroller relæfunktion. Hvis tandhjulet gentagne gange forlænges og returneres, indikerer dette et åbent kredsløb i lastviklingen. Udskift trækrelæet.

Anbefalede: