Sådan Tilsluttes Et Relæ

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Relæ
Sådan Tilsluttes Et Relæ

Video: Sådan Tilsluttes Et Relæ

Video: Sådan Tilsluttes Et Relæ
Video: Sådan får du styr på gruppetavlen 2024, Juli
Anonim

For at beskytte tændlåsens kontaktgruppe mod for tidlig svigt er det nødvendigt at installere et ekstra relæ i maskinens indbyggede netværk, som overtager hele den belastning, der oprettes, når starteren tændes.

I det øjeblik spændingen tilføres, skal kontrollampen lyse
I det øjeblik spændingen tilføres, skal kontrollampen lyse

Nødvendig

  • - relæ til 4 kontakter,
  • - tre elektriske ledninger med terminaler.

Instruktioner

Trin 1

Fejlfunktioner af denne art forekommer som regel på grund af designfejl, men måske skyldes dette ønsket om at spare penge på produkter og reducere omkostningerne ved bilen.

Trin 2

Under alle omstændigheder vil installationen af et ekstra relæ i det elektriske netværk i bilens startkredsløb ikke skade nogen og vil hjælpe med at undgå mulige problemer med tændingskontakten i fremtiden.

Trin 3

Sørg for at frakoble batteriet, når du udfører arbejde med elektrisk udstyr.

Trin 4

Der er fire kontakter i bunden af relæet: to af dem er til induktoren; de to andre er til relækontakter, som skal være åbne, når der ikke er spændingsforsyning til induktoren.

Trin 5

Fastgør relæet til køretøjets karosseri ethvert tilgængeligt sted. Derefter forbinder vi ledningerne til relæet: ledningen fra tændingskontakten til startretractorrelæet forbindes igen til den "positive" terminal på relæet, der er designet til at styre dens induktansspole.

Trin 6

Hjælperelækontakternes "positive" klemme drives af en tyk rød ledning, der er forbundet til tændingskontakten. Den anden terminal på relækontakterne er forbundet med den tidligere tilsluttede terminal på startersolenoidrelæet.

Anbefalede: