Sådan Fjernes En Forlygte På En Peugeot

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Forlygte På En Peugeot
Sådan Fjernes En Forlygte På En Peugeot

Video: Sådan Fjernes En Forlygte På En Peugeot

Video: Sådan Fjernes En Forlygte På En Peugeot
Video: Sådan skifter du selv din forlygte pære på din c1, 107, eller Aygo. 2024, Juli
Anonim

Det er forskelligt at fjerne forlygten på hver bil - på nogle biler er det nok at hæve hætten for at udføre denne handling, mens man på andre skal fjerne kofangeren, f.eks. Som for en Peugeot-bil.

Sådan fjernes en forlygte på en Peugeot
Sådan fjernes en forlygte på en Peugeot

Instruktioner

Trin 1

Hæv køretøjets hætte. Find derefter de to selvskærende skruer, der er lige under emhætten. Skru dem af, og fjern de plastikholdere, som kofangeren er fastgjort til forstærkeren med. Fjern skruerne til fastgørelse på plastikbeskyttelsen fra bunden. Find derefter kofanger-til-fenderbolten.

Trin 2

For at gøre dette skal du først dreje hjulene til højre for at komme tæt på holderen på venstre side. Derefter bøjes hjulbueforingen og skru bolten ud med et 10 mm hoved. Drej derefter rattet til venstre og fjern bolten på højre side. Sæt alle dele til side for at undgå at miste dem. Anvend en lille smule kraft ved at trække kofangeren let til siden for at løsne den fra fenderen. Gør det samme på den modsatte side af vingen.

Trin 3

Hvis du ikke ønsker at fjerne hele kofangeren, kan du tage logo-gitteret af, men du bliver nødt til at prøve meget for ikke at knække plastikholderne. Ellers skal du bestille en ny gitter eller reparere den eksisterende.

Trin 4

Når forlygten er tilgængelig både fra toppen og bunden, skal du tage en passende skruenøgle og skru boltene, der fastgør den. Grib det derefter og træk det mod dig. Skub det ud, frakobl forsigtigt de elektriske stik, der passer til forlygten. På nogle modeller forårsager blinklysstikket vanskeligheder ved at afbryde det, du har brug for, for at tage metalbeslaget lidt op og trække det op.

Trin 5

Fjern forlygten helt efter frakobling af stikkene. Gør om nødvendigt det samme med den anden forlygte. Efter at have gennemført alt det nødvendige arbejde, skal du udføre samlingen i omvendt rækkefølge og samtidig kontrollere delene for fejl og funktionsfejl.

Anbefalede: