Sådan Fjernes En Forlygte På En Touareg

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Forlygte På En Touareg
Sådan Fjernes En Forlygte På En Touareg

Video: Sådan Fjernes En Forlygte På En Touareg

Video: Sådan Fjernes En Forlygte På En Touareg
Video: Прокачка VW Touareg - Круговой обзор и Android 2024, September
Anonim

Volkswagen Tuareg er udstyret med bi-xenon hovedlygter med gasudladningslamper. Gasudladningslamper skinner med både nærlys og fjernlys på samme tid. Ved hjælp af en elektromekanisk regulator fordeles lyset til nær og fjern og lukker visse dele af forlygten med en lukker.

Sådan fjernes en forlygte på en Touareg
Sådan fjernes en forlygte på en Touareg

Instruktioner

Trin 1

Det er ikke nødvendigt at afbryde jord fra batteriet, før forlygten tages ud. Sluk for tændingen og alle elektriske forbrugere, tag tændingsnøglen ud. Klik på forlygtehuset. I dette tilfælde skal monteringsbolten drejes i pilens retning som vist på mærkaten. Det skal drejes hele vejen, men uden at anvende overdreven kraft for ikke at bryde låsemekanismen.

Trin 2

Efter afslutning af de beskrevne procedurer skal forlygten strækkes fremad. Træk forlygten ud af fenderudskæringen, indtil forlygten hviler mod holderklemmen. Tryk ned på holderklemmen, og hold den nede. På dette tidspunkt skal du fjerne forlygten helt fra niche i kroppen.

Trin 3

Begynd at installere forlygten på det oprindelige sted ved at installere forlygten i styresporene. Før det skal du sørge for, at der ikke er snavs på disse riller, og kontroller, at stikket er tæt i forlygtebeslaget. Når du har sat forlygten ind i styrene, skal du forsigtigt skubbe forlygten ind i dens niche. Når forlygten er helt forsænket, skal der høres et svagt, men tydeligt klik, hvilket indikerer, at holderen er låst.

Trin 4

Drej fastgørelsesbolten mod Luk som vist på mærkaten. Fastgørelsesbeslaget skal klikke på plads med et tydeligt klik. Efter installation af forlygten skal du kontrollere sideafstanden: de skal være de samme omkring hele omkredsen. Hvis hullerne ikke er de samme, skal forlygternes position korrigeres. Kontroller funktionaliteten på det installerede forlygte for alle dets funktioner. Kontroller indstillingen og justeringen af forlygterne.

Trin 5

For at korrigere forlygtenes position og korrigere eventuelle sidefriheder skal du fjerne det forreste kofangerdæksel ved at løsne alle fastgørelsesboltene på kofangerdækselføringsprofilen. Når kofangerstyreskinnen er fjernet, er de to monteringsbolte foran tilgængelige. Løsn dem, så forlygten sammen med holderen frit kan bevæge sig i justeringshylstrene. Ved at skrue eller dreje justeringshylstrene skal du justere afstanden.

Trin 6

Efter justering af monteringsboltene til forlygten skal du stramme til det krævede moment, der er angivet i fabriksinstruktionerne. Derefter skal du kontrollere forlygternes sideafstand. Installer kofangerstyringsprofilen. Kontroller forlygterne for alle funktioner. Kontroller forlygternes justering, og juster om nødvendigt.

Anbefalede: