Sådan Installeres Xenon På En Ford

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Xenon På En Ford
Sådan Installeres Xenon På En Ford

Video: Sådan Installeres Xenon På En Ford

Video: Sådan Installeres Xenon På En Ford
Video: Ford Fiesta Bi-xenon u0026 Led Uygulaması 2024, Juli
Anonim

For at installere et xenonlys på en Ford skal du vælge det mest attraktive sæt pærer til dig. For en blålig farve skal du fokusere på en farvetemperatur på 6000 K. For lysere lys og tættere på hvidt skal du vælge 5000 K. Ren hvid har en farvetemperatur på 4300 K og skinner lidt lysere end 5000. Forbered alt hvad du har brug for til installation.

Sådan installeres xenon på
Sådan installeres xenon på

Nødvendig

  • - xenonsæt med H7-lamper
  • - en skruetrækker med et femsidet hoved
  • - tynd flad skruetrækker
  • - bor med en tynd boremaskine;
  • - fil (rund fil);
  • - selvskærende skruer

Instruktioner

Trin 1

Start med at fjerne forlygterne. For at gøre dette skal du åbne hætten og løsne skruen til forlygten. Brug derefter en lang skruetrækker til at skubbe de to clips på forlygtehuset ned og fjerne det fra installationsåbningen. Frakobl alle ledninger fra forlygtehuset. Frakobl den store terminal med en lille fladskruetrækker ved at indsætte den fra ledningens side i den lille åbning på terminalen og skubbe ned på kanten af håndtaget. På samme tid skal du trykke skruetrækkeren mod ledningen. Fjern terminalen forsigtigt, og pas på ikke at beskadige plastiklåsen. At hæve spidsen foran terminalen er et signal om at åbne låsen.

Trin 2

Fjern det bageste forlygtehusdæksel. For at gøre dette skal du skrue de fire låse af, fjerne terminalen og fjerne standardlampen. Bor derefter et hul i dækslet til ledningerne. Vælg boreplaceringen så lavt som muligt, så ledningerne ikke hviler mod plastvæggen bag forlygten under installationen. Bor hullet med et tyndt bor, og udvid det derefter med en fil. Før ledningsnettet gennem hullet, der er lavet ved hjælp af gummitætningen.

Trin 3

Fastgør tændingsenheden ved at vælge stedet for fastgørelse til karosseriet under forlygtehuset. Den anbefalede placering har allerede huller til monteringsskruerne. Monter enheden på en sådan måde, at enheden ikke hviler mod kofangeren i metal, når du installerer forlygtehuset.

Trin 4

Find de fire ledninger, der leverede strøm til de fjernede standardpærer, inde i forlygtedækslet. Bemærk: brune ledninger er negative, hvide ledninger er positive. På xenonlamper: røde ledninger er positive, sorte ledninger er negative. Xenon-lamper kan have andre ledningsfarver: blå - negativ, sort - positiv. Tilslut terminalerne i henhold til polariteten, sæt xenonlampen på det originale sted, og fastgør den med en lås. Luk dækslet forsigtigt uden at klemme ledningerne. Tilslut terminalerne til tændingsenheden.

Trin 5

Gentag alle de funktioner, der er beskrevet for den anden forlygte, og installer dem i nicherne. Efter tilslutning af strømklemmerne skal du kontrollere deres funktionalitet. Hvis inspektionen viser korrekt installation, skal forlygterne sikres. Når du installerer dem, skal du sørge for, at kroppen passer ind i installationsrillerne. Efter tilslutning til styrene skal du skubbe forlygten i retning af kabinen, indtil der vises et karakteristisk klik, der indikerer, at låsen er lukket. Stram monteringsskruen til forlygten, og luk hætten.

Anbefalede: