Sådan Installeres Xenon Selv På En Ford Focus

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Xenon Selv På En Ford Focus
Sådan Installeres Xenon Selv På En Ford Focus

Video: Sådan Installeres Xenon Selv På En Ford Focus

Video: Sådan Installeres Xenon Selv På En Ford Focus
Video: Не горит лампа ближнего света Ford Focus 3, не работает ксенон на форд фокус 3, китайский ксенон 2024, Juli
Anonim

Bilopgraderinger er besværlige. Men arbejdet brænder i de dygtige hænder på en ægte bilist, der besluttede uafhængigt at installere xenon på sin Ford Focus.

Sådan installeres xenon selv på
Sådan installeres xenon selv på

Nødvendig

  • - en flad stor skruetrækker
  • - lille stiksav / lille stiksav
  • - xenonlamper
  • - nipse
  • - selvskærende skruer op til 1 cm lange.

Instruktioner

Trin 1

Fjern forlygterne, hvor du planlægger at installere xenon. For at gøre dette skal du løfte motorhjelmen og bruge en skruetrækker til at skrue den øverste skrue af mod uret.

Trin 2

Placer din hånd bag forlygten. Der er en lille lås der. Mærk efter det, tryk ned. Denne lås holder forlygten på plads, så træk den mod dig, når du hører et klik. I nærheden af radiatorgrillen er hovedlygtekonnektoren. Det skal afbrydes. Tryk ned på armen i midten af stikket med magt. Når du hører et klik, kan du fjerne forlygten helt fra stikkontakten.

Trin 3

Fjern det stik, der fastgøres over lampen. Dette gøres let ved at trykke ned på klippet i bunden. Fjern forsigtigt de to stik fra låsen. Alt du skal have i dine hænder er plaststik.

Trin 4

Tag xenonlampen. Brug en stiksav eller stiksav til at skære huller i stikket, så de passer til lampens hale. Dette skal gøres fra den modsatte side af låsen. Kontroller derefter, hvordan lampen er isat. Alt skal passe tæt og ikke hænge nogen steder.

Trin 5

Mens du skar, fjernede du metalklemmen. Sæt det på igen, og skær de blokerende kanter af med en tang.

Trin 6

Fastgør tændingsenheden til fordybningen under forlygten. Det er bedre at fastgøre det med små selvskærende skruer (ikke længere end 1 cm).

Trin 7

Sæt gummiproppen på lampen igen. For at gøre dette skal du skære et lille hul i det. Det skal passe tæt til xenon, så er ingen fugt bange for ham.

Trin 8

Tilslut alle ledninger nøjagtigt. Sæt forlygten på plads igen, kontroller dit arbejde ved at tænde lysene. Ønsker dig en god vej!

Anbefalede: