Sådan Fjernes Et Stik I Kølesystemet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Stik I Kølesystemet
Sådan Fjernes Et Stik I Kølesystemet

Video: Sådan Fjernes Et Stik I Kølesystemet

Video: Sådan Fjernes Et Stik I Kølesystemet
Video: Как штукатурить откосы на окнах СВОИМИ РУКАМИ 2024, Juli
Anonim

Efter udskiftning af frostvæske i motorkølesystemet er der som regel steder fyldt med luft i det. Som et resultat af dannelsen af luftspærringer forstyrres cirkulationen af kølevæsken, hvilket fører til overophedning af motoren. Og hvis vandpumpen ikke er i stand til at fjerne luft fra kølesystemet alene, har den brug for hjælp.

Sådan fjernes et stik i kølesystemet
Sådan fjernes et stik i kølesystemet

Nødvendig

skruetrækker

Instruktioner

Trin 1

Luft i forhold til væsken har altid en tendens opad, og derfor akkumuleres den ved det øverste punkt i motorkølesystemet. For at befri motorens vandkappe og opvarmningssystemet i bilens interiør fra overbelastning, stiger motorhjelmen i bilen, og efter at motoren er kølet ned, fjernes dækslet fra ekspansionstanken.

Trin 2

Samtidig åbner radiatorventilen til varmelegemet helt. Derefter løsnes stramningen af klemmen på det øverste rør på ovnen på biler fra den "klassiske linje" VAZ i motorrummet med en skruetrækker. Derefter flyttes grenrøret med hånden, og luft fjernes gennem det åbnede hul, og når frostvæske begynder at strømme ud, sættes det på plads, og klemmen strammes på det.

Trin 3

I næste trin frigøres klemmen på indsugningsmanifoldrøret placeret under karburatoren, og luftlåsen fjernes derfra på samme måde.

Trin 4

På køretøjer med indsprøjtningsmotorer fjernes luft fra kølesystemet efter frakobling af røret på gashåndtaget. Teknologien i denne proces svarer til den, der er beskrevet ovenfor.

Trin 5

Når du har fjernet luftstikket, skal du glemme at bringe kølemiddelniveauet i ekspansionsbeholderen til det normale.

Anbefalede: