Sådan Køber Du En Scooter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du En Scooter
Sådan Køber Du En Scooter

Video: Sådan Køber Du En Scooter

Video: Sådan Køber Du En Scooter
Video: Sådan Køber DU Ny Eller Brugt Scooter/Knallert - Undgå At Blive Snydt 2024, September
Anonim

I forskellige lande rundt om i verden købes scootere til erstatning af biler. Der er en bred vifte af modeller på markedet, du finder altid en god scooter. Ansvarligt udvælge udvælgelsesprocessen. Der er et par hovedpunkter at passe på.

Sådan køber du en scooter
Sådan køber du en scooter

Typer af scootere

Først skal du beslutte, hvem der skal køre på scooteren. Hvis du køber det selv, skal du tjekke modellerne med en kraftig motor. En elektrisk scooter kan købes til børn. Det koster mindre og er velegnet til dem uden køreoplevelse. Tænk over, hvor du skal køre på din scooter. Hvis det bliver en by eller flade veje på landet, er det nok at købe en elektrisk knallert. Det er en miljøvenlig og stille maskine, der drives af elektrisk energi. Batteriet varer fra seks måneder til et og et halvt år. Du behøver ikke bruge penge på vedligeholdelse.

Skal du køre uden for byen på veje med forskellige overfladekvaliteter? Så er det bedre at købe en gasmodel med en kraftig motor. Disse scooters hastighed overstiger fyrre kilometer i timen. Elektriske knallerter har en meget lavere hastighed - omkring tyve kilometer i timen. Med en gascooter kan du rejse lange afstande. Prisen på scootere er ret høj.

Alle maskiner kan opdeles i fire typer. By-scooteren er let og har en lille hjuldiameter. Ombordstigning er behagelig, men det er ikke særlig velegnet til langdistancerejser. Off-road scooteren har en bred hjulprofil, forstærket affjedring. Det er ideelt til kørsel på landet.

En sportscooter ligner meget en motorcykel, men lettere at betjene. Hastigheden stiger hurtigt. Scooteren har manuel gearkontrol. Scooteren er nem at styre, den går glat ind i drejningen. Turistscooteren er kendetegnet ved øget komfort ved boarding, tilgængelighed af lagerplads. Hjulens store diameter og tilstrækkelig kraft gør det let at tilbagelægge lange afstande på en sådan scooter.

Valg af motor

Med hensyn til motorstørrelse kan scootere opdeles i fire kategorier. Den første er op til 50 kubikcentimeter. Disse er let at betjene maskiner med en maksimal hastighed på højst 50 km / t. Nogle ejere tvinger scootermotoren, men dette vil øge accelerationshastigheden lidt. Derudover er det simpelthen en farlig proces for motoren.

Den anden kategori er motorkapaciteten på 51-125 kubikcentimeter. Disse er klassiske scootere, der er velegnede til bykørsel. De er kendetegnet ved deres overkommelige pris og manøvredygtighed. Disse scootere er de mest populære blandt forbrugerne.

Motorvolumen er 126-250 kubikcentimeter. Sådanne maskiner er kendetegnet ved deres holdbarhed og gode køreegenskaber. Scootere er nemme at vedligeholde og vil appellere til hastighedselskere.

Mere kraftfulde scootere kaldes maxi-scootere. De vil appellere til dem, der kan lide høje hastigheder og racerbiler. Disse scootere er stabile på vejen, klarer sig godt og accelererer hurtigt. Maxi-scootere kan konkurrere med motorcykler.

Anbefalede: