Mekaniske Tyverisikringslåse På Bilen

Mekaniske Tyverisikringslåse På Bilen
Mekaniske Tyverisikringslåse På Bilen

Video: Mekaniske Tyverisikringslåse På Bilen

Video: Mekaniske Tyverisikringslåse På Bilen
Video: Montering av innsug og fuelrail på Audien 2024, September
Anonim

En alarm er ikke nok til alvorlig beskyttelse af bilen mod tyveri. Det er bedre at supplere sikkerhedssystemet med mekaniske låse. Moderne teknologi gør det muligt at montere låse på en sådan måde, at de bliver en alvorlig hindring for flykaprere. Selvfølgelig kan du stjæle en bil med ethvert sikkerhedskompleks. Men jo mere de er installeret på maskinen, jo mere tid tager det at åbne den. Og i dette tilfælde spiller tiden på dig.

Mekaniske tyverisikringslåse på bilen
Mekaniske tyverisikringslåse på bilen

Den mest pålidelige og på samme tid den nemmeste at installere lås er styreaksellåsen ("Garant"). Princippet med dens funktion er, at ratstammen ikke kunne svinges. En kobling med en lås og en cylinder til en prop er installeret på styreakslen. Proppen skal fjernes, hvis du skal hen et sted hen. I princippet er dette systemets eneste ulempe. Da cylinderen til proppen er meget lav, er det overhovedet ikke let at indsætte og fjerne det. Nogle gange er du endda nødt til at komme ud af bilen. Men hvis du tænker over det, er alt dette bagateller i forhold til hvilken stor rolle ratlåsen spiller i tyveri. Låsen kan ikke afskæres med en kværn eller åbnes. Forsøg på at sprænge koblingen under tryk eller at sprøjte med flydende nitrogen forbliver mislykkede. Udviklingsselskabet (og det er indenlandsk) forbedrer konstant låsen. Men på samme tid er omkostningerne ved tyverisikring på rattet overkommelige, du kan købe det fra et detailnetværk eller installere det fra autoriserede forhandlere eller store tekniske centre.

En fremragende tilføjelse til ratakslens lås kan være en gearkasselås ("Garant", "Mult-T-Lock", "Dragon", "Defend Lock"). Dette er en låsning, der låser håndtaget i parkeringsposition (kun installeret på automatiske transmissioner). Det er meget praktisk at bruge det, låsen er skåret til højre for håndtaget. Denne lås er lidt mindre pålidelig, den kan bores ud under bunden af bilen. Derfor er det bedre at installere det komplet med et godt alarmsystem og yderligere mekaniske låse. Du kan kun købe en lås ved et kontrolpunkt med installation. Dette kan gøres fra en autoriseret repræsentant og et teknisk center. Det er ekstremt vanskeligt at installere låsen selv på grund af alle slags installationstricks.

For maksimal beskyttelse af bilen mod tyveri kan du sætte en lås på hætten ("StarLine", "Defen Time", "Athlete"). Hættelåsen beskytter mod uautoriseret adgang til bilmotoren. Ofte åbner flykaprere hætten for at komme til bilens sirene eller til den elektroniske kontrolenhed. Cylinderen til den mekaniske hættelås er installeret under instrumentbrættet eller i handskerummet (sidstnævnte foretrækkes mindre på grund af let adgang). Den elektromekaniske lås åbnes helt med en speciel nøglering.

Anbefalede: