Sådan Deaktiveres Lydløs Beskyttelsestilstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Lydløs Beskyttelsestilstand
Sådan Deaktiveres Lydløs Beskyttelsestilstand

Video: Sådan Deaktiveres Lydløs Beskyttelsestilstand

Video: Sådan Deaktiveres Lydløs Beskyttelsestilstand
Video: ОБЗОР MEIZU NOTE 9 ► ВСЕ ПЛЮСЫ и МИНУСЫ РЕАЛЬНОГО КОНКУРЕНТА СЯОМИ! 2024, Juni
Anonim

Moderne tyverisikringssystemer er et sæt elektroniske tekniske midler designet til at underrette bilejere om forsøg på at stjæle eller ulovlig indrejse samt blokere starten af motoren og bilens hovedsystemer ved hjælp af en særlig nøglering. Disse systemer er i stand til at udføre op til adskillige dusin forskellige funktioner, herunder lydløs tilkobling (afvæbning) af vagten, som også kaldes tilstanden "lydløs vagt".

Sådan deaktiveres lydløs beskyttelsestilstand
Sådan deaktiveres lydløs beskyttelsestilstand

Instruktioner

Trin 1

Denne tilstand antager, at alarmsignalet kun sendes til nøglefoben og (eller) til lyssignalering, når det er nødvendigt at bevare stilheden. Det er kun naturligt, at hvert tyverisikringssystem har sine egne egenskaber. Sådan udføres f.eks. Lydløs til- og frakobling af Meritecultra 2. Bilalarmen. Tryk og slip Off-knappen på nøglefoben, som aktiverer "lyssporet" i seks sekunder.

Trin 2

Tryk og slip derefter On-knappen for at få systemet til at bippe. I øjeblikket er tændingen og dørlåsen blokeret. Når du trykker på tændt-knappen igen i tre sekunder, vil tyverisikringssystemet duplikere lyssignalet, hvorefter diagnosticering udføres, og bilen går i "beskyttelse" -tilstand.

Trin 3

For at slukke for stødsensoren og den ekstra sensor skal du straks efter at have tændt for "lyssporet" med Off-knappen trykke på On-knappen tre gange inden for tre sekunder. Denne handling bekræftes af tre lyssignaler. Derefter udføres diagnosen igen, og systemet overføres til "beskyttelse" -tilstand med frakobling af den ekstra sensor og stødsensoren. Når systemet tilkobles uden lydbekræftelsessignaler, udføres frakobling også uden dem.

Trin 4

For at sætte Starline-tyverisystemet i lydløs til- og frakoblingstilstand skal du trykke på knap 3 i tre sekunder og derefter på knap 1.

Trin 5

For at frakoble systemet skal du først trykke på knap 3 og derefter på knap 2. Bekræftelse af udførelse af kommandoer udføres udelukkende med lyssignaler. Lydsignaler udløses kun, når døre, hætte eller bagagerum ikke er helt lukket, eller under "lydløs frakobling", hvis en alarm blev udløst dagen før. Som praksis viser giver systemet med lydløs frakobling (tilkobling) af køretøjet i kombination med andre programmerbare indstillinger dig mulighed for at opbygge det mest optimale og pålidelige sikkerhedssystem.

Anbefalede: