Sådan Deaktiveres Startlås

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Startlås
Sådan Deaktiveres Startlås

Video: Sådan Deaktiveres Startlås

Video: Sådan Deaktiveres Startlås
Video: Sådan ændre du meget af devo! 2024, Juni
Anonim

Starteren i bilen spiller næsten hovedrollen. Starteren er en jævnstrøm elektrisk motor, har fire poler og fire børster og er begejstret for permanente magneter. Derudover har den en planetgearkasse, en rullende frihjulskobling, et dobbeltviklet trækrelæ.

Sådan deaktiveres startlås
Sådan deaktiveres startlås

Instruktioner

Trin 1

Når du installerer en bilalarm på en bil, installeres et startlåsrelæ på starteren. Det afbryder automatisk kredsløbet efter start af motoren. Dette forhindrer starter i at tænde, når motoren allerede kører og fører til en forøgelse af dens levetid. Startkredsløbet består af kondensatorer (9 stk), halvledere (16 stk), modstande (13 stk). Den er forbundet til karosseriet (klemme 1) med tændspoleterminalen (klemme 2) med viklingen af det ekstra startrelæ (klemme 3) med generatorens eller omdrejningstællerens fase (klemme 4) med "+" batteri (terminal 6). Relæet måler sensorens pulsfrekvens og afbryder starteren ved en bestemt værdi af denne frekvens.

Trin 2

Starthæmmerrelæet (passiv motorblokering) aktiveres efter en programmeret tid, efter at køretøjets tænding er slukket. Normalt slås bilalarmen og dermed startlåsrelæet automatisk fra. Til dette formål er en switch i form af en nøglering med et sæt knapper, der er nødvendig til programmering, knyttet til hvert sæt af bilalarmanordningen.

Trin 3

Men hvis senderen går tabt, er det muligt at deaktivere bilens startlås manuelt. For at gøre dette skal du vide, hvor kontakten til bilalarmknappen er placeret, som bestemt er installeret inde i hver bil.

Trin 4

Sæt nøglen i tændingskontakten på bilen, drej den til "tænding" -positionen. Tryk straks på bilalarmkontakten. Blokeringsrelæet slukkes sammen med hele systemet, motoren starter.

Trin 5

Gentag proceduren, hvis motoren ikke starter. Tidspunktet for at trykke på knappen for hver alarm er individuel. Læs instruktionerne omhyggeligt.

Trin 6

Hvis du ikke ved, hvor nedlukningsknappen er (selvom skibsføreren, der installerede alarmen, skal advare dig om dette), skal du finde strømforsyningskredsløbet til startretractorrelæet. Et alarmrelæ er normalt installeret i det, som blokerer starteren. Afbryd relæet og tilslut kredsløbet direkte.

Anbefalede: