Sådan Opsættes ABS-satellitten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes ABS-satellitten
Sådan Opsættes ABS-satellitten

Video: Sådan Opsættes ABS-satellitten

Video: Sådan Opsættes ABS-satellitten
Video: Stibbe At Home 2 2024, September
Anonim

Brugen af satellit-tv har gjort det meget lettere at få adgang til programmer af høj kvalitet. Takket være ham kan du se tv-kanaler uden at være bundet til en bestemt kabeludbyder eller radiostation. Det vigtigste er, at der er en fri retning til satellitten, og antennen er i dens dækningsområde. Det er ikke svært at oprette en parabolantenne, for dette skal du følge en bestemt rækkefølge.

Sådan opsættes ABS-satellitten
Sådan opsættes ABS-satellitten

Er det nødvendigt

  • - F-stik;
  • - satellitmodtager
  • - tv.

Instruktioner

Trin 1

Vælg et sted at installere en parabol. Satellit ABS 1 er placeret 75 grader øst, så der bør ikke være høje træer eller højhuse i denne retning, der kan blokere signalet.

Trin 2

Tag højde for satellitskålens diameter, da dens vind afhænger af den. For at modtage et signal fra ABS-satellitten er 0,9-1,2 m af spejlets diameter tilstrækkelig.

Trin 3

Brug en universalkonverter på parabolantenne.

Trin 4

Installer din parabolantenne, hvor den er uden for vandalers rækkevidde og beskyttet mod vinden. På denne måde vil du altid have et godt signal.

Trin 5

Beregn antenneanlæggets højde og azimut, dvs. dens hældning i forhold til horisontlinjen. For at gøre dette skal du bruge webstedet

Trin 6

Indtast navnet på din by på engelsk og land adskilt med kommaer. I den nederste fane skal du vælge satellitten ABS 1 75E. Kortet viser retningen til satellitten i grønt.

Trin 7

Drej antennen i denne retning. Hældningsvinklen vil være værdien - højde, drej konverteren til den vinkel, der er angivet i LNB skæv linie.

Trin 8

Tilslut output fra konverteren med et koaksialkabel til jackstikket på satellitmodtageren LNB. Brug F-stik til dette.

Trin 9

Tilslut modtageren med et cinch-kabel til dit tv. Tænd for modtageren, og still ind på ABS 1 75E-satellitten. Der vil være to søjler i bunden - signalstyrke og kvalitet.

Trin 10

Begynd at flytte parabolantenne fra venstre mod højre og omvendt. Hæv eller sænk pladen en grad efter hver omgang.

Trin 11

Efter indstilling af signalet skal du opnå den stærkeste værdi. Gør det tyndt ved at dreje omformeren.

Trin 12

Scan satellitten ved hjælp af modtageren, og gem de fundne transponderværdier. Hvis ikke alle blev fundet, skal du indtaste dem manuelt ved hjælp af tuner-menuen.

Anbefalede: