Sådan Tilsluttes En Forstærker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Forstærker
Sådan Tilsluttes En Forstærker

Video: Sådan Tilsluttes En Forstærker

Video: Sådan Tilsluttes En Forstærker
Video: Kig med og se hvordan man tilslutter en equalizer til en forstærker! 2024, Juli
Anonim

Standardakustiske bilsystemer, der er inkluderet i leveringssættet, bringer ofte ikke den ønskede fornøjelse for ejerne. Dette skyldes disse systemers dårlige kvalitet. For at forbedre lydens kvalitet og styrke installerer bilejere en forstærker for at "pumpe" deres lydsystem.

Sådan tilsluttes en forstærker
Sådan tilsluttes en forstærker

Nødvendig

  • ledninger til strømforsyning AWG8;
  • cinch-til-cinch kabel;
  • sikring;
  • skruetrækker.

Instruktioner

Trin 1

Åbn emhætten, og fastlæg, hvor sikringsboksen skal installeres, det er bedst at gøre dette så tæt på den positive terminal på batteriet som muligt. Installer sikringsholderen. Tilslut sikringen ved hjælp af AWG8 eller tykkere ledning til den positive terminal. Brug, beskyt mindst 50 A. Læg den tilsluttede ledning til det sted, hvor forstærkeren er installeret.

Trin 2

Tilslut den positive ledning til terminalen (+12) på forstærkerens front. Forbind den negative terminal (gen) til kroppen. For at oprette forbindelse skal du vælge et rent sted uden maling. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du bruge et sandpapir til at rengøre et lille område af kroppen. Den tilsluttede ledning skal passe tæt mod det strippede område.

Trin 3

Fjernbetjeningskontakten (rem), der er placeret mellem forstærkerens positive og negative terminaler, tilsluttes strømforsyningen til den aktive antenne på din radio ved hjælp af en ledning med en mindre sektion. Dette slukker automatisk for forstærkeren, når højttaleren er slukket. Før cinch-kablet adskilt fra strømledningerne. Dette hjælper dig med at undgå forvrængning af lyden som følge af "pickup". Tilslut kablet til bilradioen ved hjælp af den kanal, du har brug for. Tilslut den anden ende af kablet til selve effektforstærkeren.

Anbefalede: