Sådan Tilsluttes En Forstærker I En Bil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Forstærker I En Bil
Sådan Tilsluttes En Forstærker I En Bil

Video: Sådan Tilsluttes En Forstærker I En Bil

Video: Sådan Tilsluttes En Forstærker I En Bil
Video: Sådan kobler du nemt en forstærker på dit originale anlæg 2024, September
Anonim

Hvis lyden fra din bilradio drukner ørens rasling, er det tid til at tænke på at forstærke lyden. Vælg en forstærker med en hvilken som helst effekt, og brug vores tip til at installere den selv.

Sådan tilsluttes en forstærker i en bil
Sådan tilsluttes en forstærker i en bil

Er det nødvendigt

  • - billydforstærker
  • - installationssæt af ledninger
  • - bor eller skruetrækker
  • - skruetrækker
  • - sideskærere
  • - elektrisk tape
  • - tester eller klartone

Instruktioner

Trin 1

Vælg et sted til forstærkeren i bagagerummet. Hvis bagagerummet er lille, kan du slutte forstærkeren til bagsædets ryglæn. Du kan skære en speciel niche i ryggen, dække den med stof og fastgøre forstærkeren bagpå med selvskærende skruer.

Trin 2

Den positive ledning (tyk, rød) løber fra forstærkeren til + 12V batteriet. Den sorte ledning (undertiden brun) fra forstærkeren bores til en bolt hvor som helst på bilens metalhus. Skil køretøjets karme ad. Forstærkerens tænd / sluk-ledning strækker sig til hovedenheden (radiobåndoptager) langs tærsklerne på venstre side under torpedoen og til radiobåndoptageren. Radiobåndoptageren trækkes ud. På radioen skal ledningen fra forstærkeren forbindes til den ledning, som et plus vises på, når radioen er tændt (blå eller blå med en hvid stribe).

Trin 3

Højfrekvente ledninger ("tulipaner") løber fra forstærkeren til radiobåndoptageren. Disse ledninger bærer signalet fra radioen til forstærkeren, og forstærkeren forstærker og forstærker det modtagne signal og sender det til højttalerne. Der er ledninger fra forstærkeren til højttalerne: 1 dobbelt ledning til hver højttaler. Tilslut ledningerne til forstærkeren i henhold til diagrammet, der er knyttet til forstærkeren. Hvis ledningernes polaritet vendes, forringes lydkvaliteten.

Anbefalede: