Sådan Tilsluttes En Forstærker Til En Hovedenhed På En UAZ Patriot

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Forstærker Til En Hovedenhed På En UAZ Patriot
Sådan Tilsluttes En Forstærker Til En Hovedenhed På En UAZ Patriot

Video: Sådan Tilsluttes En Forstærker Til En Hovedenhed På En UAZ Patriot

Video: Sådan Tilsluttes En Forstærker Til En Hovedenhed På En UAZ Patriot
Video: УАЗ Патриот (UAZ Patriot) 2016 года замена ламп в Противотуманных фарах(ПТФ) 2024, Juli
Anonim

UAZ Patriot er et russisk terrængående køretøj designet til drift på veje i alle kategorier såvel som i landdistrikter. Hvis du styrker sin radiobåndoptager med en kraftfuld subwooferinstallation, vil bilen bare være et udyr.

Russisk jeep - som russisk rap
Russisk jeep - som russisk rap

Høj og klar lyd i kabinen på din yndlingsbil er på ingen måde et indfald, men for nogle er det en nødvendighed. Mange bilentusiaster bruger meget tid bag rattet. Og når bilen er udstyret med et lydsystem af høj kvalitet, er dette et stort plus. Det vil ikke være svært at tilslutte subwooferen uafhængigt til hovedenheden installeret af producenten. Du skal bare have et ønske, en skruetrækker og en tang. Så her går vi.

Forbereder sig på at udstyre en bil med en subwoofer

Som enhver moderne bil er UAZ Patriot udstyret med en standard bilradio. For nogle parametre og funktioner passer den "native" radiobåndoptager ikke til bilejere. Der kan være forskellige grunde. En af dem er lydkvaliteten og lydstyrken. Derfor forstærker nogle bilentusiaster standardradioen med en subwooferinstallation.

Billede
Billede

Du kan udstyre "Patrick" med enhver subwooferhøjttaler. For eksempel kan du slutte en sådan højttaler som "PioneerTS-W309" til sin radiobåndoptager. Også "Fusion FP-802" forstærker og et sæt ledninger til tilslutning af "Mystery" forstærkeren. Lidt om selve dynamikken. Dens maksimale effekt er 1000 W, den nominelle indgangssignaleffekt er 300 W, impedansen er 4 Ohm, frekvensresponset er 20-450 Hz, den laveste resonansfrekvens er 30 Hz, følsomheden er 95 dB. Du skal også bruge en adapterledning til "mini ISO 6-pin - 4 x RCA" radiobåndoptagere. Og det ville være bedre, hvis det netop er Hama H-43659 adapteren. Disse adaptere betragtes som den højeste kvalitet i deres segment. Hvis en sådan model ikke kan købes, kan den udskiftes med enhver anden.

Billede
Billede

Udstyr "UAZ Patriot" med en subwoofer

Først skal du finde ud af, hvor og hvordan alt dette "gode" vil blive placeret. Kassen kan sikkert slå sig ned i bagagerummet. Kablet passer perfekt på babord side i en lille rille mellem standard "Shumka" og kroppen. Linjeledningen og kontrolkablet kan trækkes gennem tunnelen, hvorefter dens "tæppesti" følger under fødderne på bagpassagererne og kommer ud på venstre side af bageste passagersæde. Derefter skal du fjerne midterkonsollen og installere adapterledningen. Derefter kan du konfigurere selve radioen. For at tilpasse den til en subwoofer skal du forbinde linjeudgangene til de bageste kanaler. I indstillingerne er det vigtigt at indstille de lave frekvenser til nul og hæve de høje frekvenser lidt. Du skal også forsigtigt sikre kassen, ellers hopper den som en frø rundt om bilen.

Hvis der efter alle disse enkle manipulationer med radiobåndoptageren og forstærkeren går galt, kan du kontakte specialisterne. Men i princippet er der intet vanskeligt ved at forbinde en subwooferinstallation til en UAZ Patriot-bil. Lydkvaliteten vil helt sikkert være anderledes. Det er måske ikke perfekt, men dets volumen og klarhed vil stige mange gange.

Anbefalede: