Fjern Gaffelen Fra En Cykel

Indholdsfortegnelse:

Fjern Gaffelen Fra En Cykel
Fjern Gaffelen Fra En Cykel

Video: Fjern Gaffelen Fra En Cykel

Video: Fjern Gaffelen Fra En Cykel
Video: Flaskhållare och vattenflaska från Biltema 2024, September
Anonim

En cykel er en transportform, der er tilgængelig for absolut alle. Hvert barn havde en i barndommen. Men nogen seriøst og i voksenalderen fortsætter med at blive involveret i en cykel. For alle, i en eller anden grad, gik det i stykker, visse dele af cyklen blev ubrugelige. En af de grundlæggende dele af enhver cykel er gaffelen. Et stort problem for cyklisten er, hvis den bliver ubrugelig, går i stykker. I dette tilfælde skal den udskiftes, den gamle skal fjernes og en ny skal installeres.

Fjern gaffelen fra en cykel
Fjern gaffelen fra en cykel

Instruktioner

Trin 1

For at udføre denne handling skal du først fjerne den gamle gaffel, for hvilken først forhjulet, rattet fjernes, fjern bremsen fra gaffelen (hvis der er en) og glem ikke vingen.

Trin 2

Fjern derefter den tilspidsede ring, der trykkes på gaffelstangen fra bunden af styrerøret. Hvis det ikke kan fjernes, og det kan skyldes, at ringen sidder fast, skal du gøre som følger: banke hårdere på bestanden gennem en træblok med en hammer. En anden måde at fjerne ringen på er at finde et snit på den og derefter trække ringen forsigtigt mod dig med en tynd lige skruetrækker. Når du har fjernet den, kan du skrue holderingen af, hvilket forhindrer gaffelen i at bevæge sig frit.

Trin 3

Drej derefter fjederstøtten fra venstre gaffelstøtte. Glem ikke, at gaffelen ikke kan påvirkes stærkt i disse øjeblikke, ellers risikerer du simpelthen at rive de ekstreme tråde af.

Trin 4

Fjern derefter fjederen, og skru de nederste bolte af. Stikket er taget ud. Nu kan du installere en ny. Installation af en ny gaffel sker i omvendt rækkefølge.

Anbefalede: