Sådan Beskytter Du Din Bil Mod Tyveri

Indholdsfortegnelse:

Sådan Beskytter Du Din Bil Mod Tyveri
Sådan Beskytter Du Din Bil Mod Tyveri

Video: Sådan Beskytter Du Din Bil Mod Tyveri

Video: Sådan Beskytter Du Din Bil Mod Tyveri
Video: Sådan sikrer du din bil mod tyveri 2024, September
Anonim

For maksimal beskyttelse af bilen mod tyveri skal du bruge hele arsenalet med moderne sikkerhedssystemer. Ja, den mest pålidelige alarm i verden findes ikke. Alt du kan vinde ved at beskytte dit køretøj er tid. Hvis din bil har flere beskyttelsesgrader, vil de sandsynligvis simpelthen ikke blive kontaktet med den.

Sådan beskytter du din bil mod tyveri
Sådan beskytter du din bil mod tyveri

Instruktioner

Trin 1

For maksimal beskyttelse af bilen mod tyveri er det nødvendigt at installere forskellige sikkerhedssystemer på den.

Trin 2

Når du installerer bilalarmer, skal du være opmærksom på låsene: ideelt set skal der være to af dem. Låse forhindrer køretøjet i at blive startet ved at deaktivere alarmen.

Trin 3

Du kan installere en hemmelighed. For eksempel en vippekontakt uden at skifte, hvor du ikke kan starte bilen. Vippekontakten skal naturligvis kun skjules på et sted, du kender.

Trin 4

Opret en alarm med feedback. Disse alarmer har et LCD-display, der viser alt, hvad der sker med bilen. Selvom bilen frakobles af scanneren, modtager du et signal om, at bilen er åben. Der er alarmer med en dialog (flydende) kode - sådan en kode er sværere at scanne.

Trin 5

Fra elektroniske sikkerhedssystemer kan du desuden installere en startspærre. Startspærren er deaktiveret af et mærke - hvis du kommer ind i salonen og mærket er med dig, starter bilen. Ingen yderligere handling er påkrævet. Hvis du blev droppet ud af bilen, vil motoren efter et stykke tid gå i stå, så snart radiokommunikationen mellem mærket og startspærren slutter. Derfor bæres mærket aldrig på bilnøgler. Den skal være i lommen.

Trin 6

Elektroniske sikkerhedssystemer suppleres optimalt med mekaniske tyverisikringslåse. Ratlåsen er lavet af "Garant" -låsen. Det låser rattet i en position. Forveks ikke "Garanten" med en styrelås, som simpelthen sættes på rattet. En sådan lås er meget let at fjerne. "Garanten" er fastgjort i bunden af rattet i en speciel "lomme". Den eneste ulempe ved "Garanten" er, at det er ubelejligt at installere.

Trin 7

Hvis du har en bil med automatisk transmission, skal du sætte låsen på transmissionen. Denne lås fastgør kassen i parkeringsposition. Der er pin og pinless låse. Stiftlåsene skal indsættes i boksens stik hver gang. Når nøglen drejes, forlader de pinløse dem og går ind alene. Alle låsebolte på låsen er placeret under gearkassen.

Anbefalede: