Bilalarm: Brug Enheden Som Anvist

Indholdsfortegnelse:

Bilalarm: Brug Enheden Som Anvist
Bilalarm: Brug Enheden Som Anvist

Video: Bilalarm: Brug Enheden Som Anvist

Video: Bilalarm: Brug Enheden Som Anvist
Video: Alarmtryk / Overfaldstryk 2024, Juni
Anonim

Ifølge trafikpolitiets statistik stjæles mere end 100 tusind biler i Den Russiske Føderation hvert år. Desuden forekommer de fleste forbrydelser i den varme sæson - forår og sommer. Tro ikke, at det er nok at installere en alarm på den for at beskytte bilen. Dette er ikke altid tilfældet, du skal stadig vide, hvordan du bruger enheden korrekt.

Bilalarm: Brug enheden som anvist
Bilalarm: Brug enheden som anvist

Nødvendig

penge; - internettet; - litteratur om biler

Instruktioner

Trin 1

Gå ud af bilen og sørg for, at nøglerne fjernes fra tændingen. I tilfælde, hvor du er i en bilservice, og du har brug for at aflevere nøglerne til en mekaniker, er det tilstrækkeligt først at fjerne nøglefoben, specialisten har ikke brug for det, og for dig en ekstra garanti for bilens sikkerhed.

Trin 2

Sørg for, at alarmen fungerer korrekt ved køb, og følg derefter betjeningen af enheden under drift. Det sker, at alarmen går uden grund. Der kan være flere grunde: enten fungerer enheden ikke, eller nedbrydningen fremkaldes af banditter.

Trin 3

Vælg en bilalarmproducent meget nøje, følg anmeldelserne fra venner og kolleger, studer oplysninger på Internettet, læs speciel litteratur. Jo nyere systemet er, jo sværere er det at bryde det.

Trin 4

Lav yderligere forsikring, installer mekaniske blokeringsmidler på bilen, de er billige, men komplet med en alarm gør det næsten umuligt at stjæle en bil.

Trin 5

Flykaprerne forbedrer konstant deres færdigheder og opfinder nye arbejdsmetoder. For eksempel scannes en sikkerhedsenhed, når ejeren går ud af bilen. For at undgå et sådant trick skal du sætte bilen på alarmen uden at lade den være i en afstand på mere end en meter.

Trin 6

Spørg, når alarmen er installeret, så de ikke klæber logoet med brandnavnet på bilens vinduer, ellers afslører du straks alle kortene om enhedens navn for ubudne gæster.

Trin 7

Opbevar ekstra batterier, hvis de gamle løber tør for, skal bilen fjernes fra alarmen, og den forbliver ubeskyttet.

Anbefalede: