Sådan Udsteder Du En ATV

Sådan Udsteder Du En ATV
Sådan Udsteder Du En ATV

Video: Sådan Udsteder Du En ATV

Video: Sådan Udsteder Du En ATV
Video: EBE OLie:LIVE CZECH EXOPOLITICS - Podhrazska Ivana, ILona 2014-4-12, Subtitles CC.- 2024, Juli
Anonim

ATV'en er en fungerende transport for landmænd, jægere og fiskere. I vores land opfatter kun få det som en seriøs teknik. ATV'en er ofte forbundet med ekstreme konkurrencer, off-road kørsel og bare udendørs aktiviteter. Men i Rusland vinder ATV'er popularitet og kommer trygt ind på markedet.

Sådan udsteder du en ATV
Sådan udsteder du en ATV

I overensstemmelse med russiske standarder er ATV'er opdelt i to kategorier: lette og tunge. Lette ATV'er har en motoreffekt på højst 5,5 hestekræfter, en maksimal hastighed på 45 km / t og en masse, der ikke overstiger 350 kg. Tunge ATV'er er køretøjer, der ikke vejer mere end 400 kg og motorkraft ikke mere end 20 hestekræfter.

I vores land blev spørgsmålet om registrering af ATV'er løst ganske nylig. Hvis det i Europa er muligt at køre lette køretøjer uden kørekort, i Rusland er selv lette ATV'er underlagt registrering. Vær ikke bange, proceduren er ret enkel. Det udføres af organerne i Statens tekniske tilsyn (Gostekhnadzor), hvis afdelinger findes i hver region.

For at registrere en ATV skal du kontakte Gostekhnadkhor-divisionen på dit bopæl og give pas til det selvkørende køretøj, der er opnået, når du køber udstyret, og en attestfaktura på registreringsorganisationens brevpapir. Udstyr af denne art er ikke underlagt obligatorisk forsikring. Du har dog ret til at forsikre den ATV, du vælger.

Efter gennemgang af dokumenterne får du et certifikat for statsregistrering, en nummerplade og en teknisk inspektionskupon. Du bliver bedt om at gennemgå en inspektion hvert år. Når alt kommer til alt er mange ATV'er udstyret med egenskaberne ved et fuldt udbygget køretøj: retningsviserblink, lysudstyr osv. Derfor skal de registreres.

Med hensyn til retten til at køre en ATV skal du have et kørekort med kategorien "Traktorkørekort" A. Det udstedes i en periode på 10 år og forbyder personer under 16 år at køre udstyret. Du kan også få ret til at køre terrænudstyr ved Statens tekniske tilsyn ved at bestå teoretiske og praktiske prøver.

Anbefalede: