Hvor Er Det Sikreste Sted At Sikre Barnesædet I Bilen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor Er Det Sikreste Sted At Sikre Barnesædet I Bilen?
Hvor Er Det Sikreste Sted At Sikre Barnesædet I Bilen?

Video: Hvor Er Det Sikreste Sted At Sikre Barnesædet I Bilen?

Video: Hvor Er Det Sikreste Sted At Sikre Barnesædet I Bilen?
Video: Hvor skal man bo i Tbilisi, Georgien 2021: Vera, Vake, Saburtalo street walk 2024, Juni
Anonim

Børnesædestole er genstand for kontroverser i næsten ethvert emne, fra behovet for at installere og bruge dem til det sted, hvor de bedst placeres i bilen. Desuden er der en hel del versioner, og hver person, der har sit eget synspunkt på dette, forsvarer det. Eksperter ved hjælp af forskellige kollisionstest bestemte de sikreste steder i bilen, hvor du kan sætte et barnestol og ikke bekymre dig om konsekvenserne.

Hvor er det sikreste sted at sikre barnesædet i bilen?
Hvor er det sikreste sted at sikre barnesædet i bilen?

Valg af sæde

Traditionelt vælges stedet for montering af et bilsæde ud fra to parametre - sikkerhed og bekvemmelighed for føreren. For eksempel har de fleste forældre en stærk overbevisning om, at det sikreste sted i en bil er i passagersædet bag føreren. Dette skyldes det faktum, at i tilfælde af en ulykke drejer føreren instinktivt rattet til venstre. Dette skyldes, at den person, der kører, instinktivt beskytter sig selv og derfor også beskytter barnet. Eksperter hævder, at dette er intet mere end en myte, siden det er også nødvendigt at tage højde for bivirkninger, der opstår i en tredjedel af alle trafikulykker.

De skader, som et barn kan få fra en sidekollision, kan være meget, meget alvorlige.

En anden opfattelse med hensyn til installation af et barnesæde i en bil er, at det er sikkert i passagersædet skråt fra føreren. Faktisk er det mere et chaufførsproblem. Især hvis moderen kører, og hun er alene med barnet. Hun bliver straks opmærksom på, hvad barnet laver, hvad hans humør er, og hvad han laver. Så det er roligere og lettere på vejen. Men igen er barnet helt ubeskyttet mod en sidepåvirkning.

Undersøgelser har vist, at det mest bekvemme og sikre sted at installere et autostol er midt i bagsædet. Her vil babyen være pålideligt beskyttet mod både side- og frontpåvirkninger (selvfølgelig taler vi ikke om for stærke ulykker).

Når du installerer et bilsæde, skal det være meget godt fastgjort såvel som barnet i det. Ellers flyver babyen ved en kollision ud gennem forruden.

Ting, du skal overveje, når du installerer et bilsæde i din bil

Baseret på det faktum, at et sted, der potentielt er sikkert for et barnesæde, ikke er særlig praktisk at fastgøre denne enhed, er det værd at overveje, hvilke modeller der er egnede til dette.

Hvis din bil er udstyret med sikkerhedsseler i midten af bagsædet, er der ingen problemer med installationen. Du kan også sætte en standardstol, der er fastgjort med en almindelig bæltestrop. I andre tilfælde er det værd at bruge en stol med en base. Først skal du installere og sikre det, og derefter fastgøre stolen på det.

Det er naturligvis nødvendigt at fastgøre barnet sikkert i stolen. Når du lander, skal du sætte bælterne på babyen ordentligt på og fastgøre dem. Hvis du nærmer dig sagen ansvarligt og følger alle anbefalingerne fra specialister, vil dit barn køre i bilen så behageligt og sikkert som muligt.

Anbefalede: