Sådan Komponerer Du Et Salg Og Køb Af Biler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Komponerer Du Et Salg Og Køb Af Biler
Sådan Komponerer Du Et Salg Og Køb Af Biler

Video: Sådan Komponerer Du Et Salg Og Køb Af Biler

Video: Sådan Komponerer Du Et Salg Og Køb Af Biler
Video: Быстрый трехшаговый процесс, чтобы заработать 289 долла... 2024, Juni
Anonim

For at afslutte en transaktion for køb eller salg af en bil skal du først udarbejde en kontrakt. Det kan gøres på en computer eller skrives manuelt. Det er også værd at bemærke, at notarisering ikke er påkrævet.

Sådan sammensættes og købes biler
Sådan sammensættes og købes biler

Instruktioner

Trin 1

Dets essens ligger i det faktum, at køberen forpligter sig til at betale det specificerede beløb til sælgeren. Derefter kan køretøjet overføres til ejerskab. Dette værktøj er genstand for salgskontrakten. Sælgeren i henhold til kontrakten er forpligtet til at overføre transporten til købers ejerskab.

Trin 2

For at udarbejde en salgskontrakt skal du have de nødvendige dokumenter. Det vigtigste dokument er PTS - køretøjspas. I det laver trafikpolitiet noter om fjernelse af bilen fra registret. Bemærk, at kontrakten kun kan gennemføres efter afregistrering. Også et nødvendigt dokument er sælgerens og køberens pas. Dataene skal indtastes i kontraktformularen ved registrering.

Trin 3

Hvis bilen vil blive solgt under en generel fuldmagt, er det nødvendigt at certificere den generelle fuldmagt til bilen med ret til at sælge hos en notar. Der er tidspunkter, hvor køberen ikke ønsker at blive ejer af bilen og indtaste sine data i køretøjets titel. I en sådan situation er der brug for en fuldmagt til at købe en bil fra en person, der som følge heraf bliver den nye ejer af køretøjet.

Trin 4

I fuldmagt er det også nødvendigt at angive retten til at genforhandle OSAGO-forsikringskontrakten, retten til at afmelde og registrere sig på den. Det er også værd at være særlig opmærksom på nummerplader. Når en bil sælges, skal nummerpladen frigives og genregistreres. I trafikpolitiet skal du modtage et certifikat for det ledige nummer.

Trin 5

Hvis kontrakten er udarbejdet for en juridisk enhed, skal repræsentanten nødvendigvis have en fuldmagt fra organisationen for retten til at købe en bil. Der kræves også et pas og et organisationsstempel. Et selskabs salg af en bil foregår på samme måde.

Anbefalede: